Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerik el, hogy ÁTLAGOS férfinak lenni a mai világban egyenlő az örök magánnyal vagy a halállal?
Vagy idosebb a csaj, vagy az alfa gyereket neveli.
36F incel
(Atlagos ferfinak lenni azt jelenti, hogy nem leszel tartasdij-automata)
Részben az embertől is függ,ha csak várja a csodát és a négy fal között van akkor az esélyed csekély, tapasztalat alapján mondom.
Régebben voltak lányok álltalánosba és közép suliban is aki udvaroltak,volt pár normális és gyönyörű csak hát buta voltam így megfutamodtam.
Most meg magam alatt vagyok több éve,na és ez mind az én hülyeségem.
Ha ezenne kihalna az emberiseg.
Gondolkodj mar egy kicsot mielott incelkedsz
Azt elismerjük hogy ha az átlagos férfi nem éri be átlagos nővel akkor magány,halál vagy buzulás marad.
Am jó lenne ha igaz lenne amit mondassz akkor mára már nem lennnének átlagos vagy csúnya férfiak és a csúnya nők is jóképű pasit kaphatnának. De így sajnos az átlagos vagy csúnya párok gyárták a további átlagos vagy csúnya pasit.
Van egy olyan apróság is, mert ez is egy ok rá....
Hogy milyen közegben ismerkedsz.
Sokszor elmentünk mi régen barátokkal bulikba partikba, klubbokba, és ott esélyem sem volt megismerkedni egy lánnyal sem, mert a barátim mind sokkal jobban néztek ki nálam és csak ők kellettek a nőnek.
Soha nem hitték el, hogy nekem esélytelen és mind azt mondták, hogy nem a külsőm a baj..nem a f**aszt nem.
Akik jobban néznek ki azok ezt soha nem fogják megérteni soha.
Amennyiben az ÁTLAGOS azt jelenti, hogy képtelen a XXI. század kihívásainak megfelelni, akkor igen. De hogy te, kedves Kérdező, képes vagy-e felnőni a pártalálás fejlettségi szintjére, nos, azt ki dönti el? Ki érte a felelős? Kinek a kezében van az irányítás?
Figyelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!