Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerik el, hogy ÁTLAGOS férfinak lenni a mai világban egyenlő az örök magánnyal vagy a halállal?
"Tehát szerinted csak a helyes, jóképű férfiaknak van barátnőjük?"
Igen. A tobbieknek csak a lepattano jut. Amikor a no a huszas eveit az FK-n tolti, aztan 30 utan rajon, hogy kene hazassag meg gyerek. Vagy kell vmi balek, hogy az alfa kolyket szponzoralja :)
36F incel
végig olvastam. sajnos sok, valószínűleg női válaszoló, hajlamos félre magyarázni a dolgokat. adjuk lejjebb. hová? átlagos férfiként esélytelen átlagos nőt találni, mert az átlagos nőknek sem kell az átlagos férfi. amelyiknek kell, az már foglalt. amelyik szabad, az várja a herceget. nagyon káros a média által sugalmazott rengeteg marhaság is, hogy ez neked jár, ne érd be kevesebbel stb. a nőkre nézve is káros, mert sok lesz majd a macskás nő:)
meg a másik bullshit, eddz, tedd magad vonzóvá, érdekessé, legyen izgalmas hobbid blablabla. hogy a nő ne unatkozzon melletted. hazudjak egy életen át? az nem én vagyok. én egy átlagos, vagy akár átlag alatti férfi vagyok, aki tanul, vagy dolgozik, azt kb ennyi.
Nem kell lejjebb adni egyáltalán. Egy nőnek sem kívánom, hogy olyan férfi legyen mellette, aki csak beéri vele, mert meleg lyuk.
Az a baj, hogy MAGATOK FELÉ sincs semmi elvárásotok. Csak mondja mindenki, hogy jaj, edzeni bullshit, de senki nem próbálja ki, hogy tényleg?
Nemrég beszélgettem itt valakivel, aki bár a belső hibáit nem ismerte el, de azt elmondta, hogy a barátai szerint semmi baj nem volt a külsejével, ő mégis edzett, és lám, többen figyeltek fel rá.
"adjuk lejjebb. hová?"
Van egy ismerosom, aki nem tul kelendo a noknel, de valogatas nelkul megdug mindenkit, meg az 50 eves fogatlan, ukran ciganyasszonyt is. Emiatt mindig van valami csaja. Ha nem valogatsz, lesz nod, akarmilyen is vagy. Csak hat nem mindannyian vagyunk olyanok, hogy mindegy, csak lyuk legyen, es sajnos ez a vesztunk....
36F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!