Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek 30 évesen nem volt még barátnője és jelenleg rosszabbul is néz ki mint mondjuk fiatalabb korában akkor az örök egyedüllétre kárhozott?
Akit keverni szoktál ezzel a féleszűvel.
"A barátnő ma már igazi státuszszimbólum lett."
Ebben viszont lehet valami.
Nem vagyok szűz, több nővel voltam mint az átlag férfi, 20-as éveim elején legalább 40-50 prostinál megfordultam
xDDDD
Arra tényleg büszke lehetsz.
Büszke is vagyok és a te pasid is titkon irigyelne emiatt ha hallaná még ha neked nem is vallja be , neki csak te jutottál meg max pár csaj előtted, nekem meg jutott 40-50 fullos csaj, nem olyan mint te hanem olyan nők akikre minden férfi nyála csorog , ennyit erről.
A legtöbb férfi meg egyébként élete során legalább egyszer elmegy prostihoz, a legtöbb hosszú kapcsolat alatt miután rád un és akar egy kis új élményt :)
Maximum akkor lenne így, ha neki sem lett volna kapcsolata az anyján kívül 30 éves koráig, ahogyan neked nincsen most.
Büszke lehetsz a koszlott rongyaidra, hogy egy normális nő nem áll veled szóba a 6-7x mindenféle faszitól abortuszon átesett, téged pénzügyileg lehúzó, tőled magát kihipózni akaró riherongyaidon kívül.
Már ha a te stílusodban írunk, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!