Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök életemre egy ilyen szernecsétlen vesztes maradok?
Üdv a vesztesek klubjában, hasonlóan vagyok én is. A válasz igen, örökre így maradunk. Ilyen mélyről lehetetlen felállni, főleg egyedül.
32/F
Mennyi szerencsétlen lúzer.
Ezért nem kell ilyen pasi a mai nőknek, mert még meg sem szólaltok, már sugárzik rólatok ez a fene nagy életkedv.Ha nem viszel el hétvégente egy lányt a Balatonra romantikázni, nincsenek luxus éttermekben meghitt vacsorák, drága ajándékok, nincs hozzá jó kocsid, mit vártok ti az élettől?Ilyen emberek mint a kérdező, szerintem még ha a rosszlanyok oldalon hírdető csajhoz is menne, meglátná, bevágná előtte az ajtót, még akkor is ha aznapra nem volt semmi kuncsaftja sem.
Azaz alapvető probléma, hogy ha összeismerkednél egy nővel és látná, hogy milyen ember vagy milyen életet élsz látná mennyire depressziós vagy, milyen sivár az életed lehet, hogy elszaladna.
Elképzelhető, hogy egy nő akivel szeretitek egymást, ő megváltoztatná az egész életedet, de egy nőnek sem sőt egy embernek sem szimpatikus egy befordult depressziós ember.
Amúgy a külsőddel is baj van? Mert ha jóképű lennél sportos alkat, akkor biztosan nem fordulnának el még ha búbánatos fejet vágsz akkor sem.
amúgy vicces de :) ha jóképű vagy jó az alkatod és úgy vagy búvalb**aszott akkor a nők úgy állnak majd hozzád, hogy jajj szegény, beszélgessünk vele, törődjünk vele....ha viszont nem nézel ki elég jól akkor csak egy szerencsétlent látnak.
Sport: kiváló a testnek, léleknek, önbecsülésnek.
Az áter is ezt javasolná 15.000/óra.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!