Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért nem hiszik el egy férfiról, hogy egy vesztes?
A férfi őszintén elmondja, hogy:
- az elmúlt 21 évben 40 munkahelye volt (most 41 éves)
- nincs egzisztenciája: nincs lakás, megtakarítás, autó (még jogsi sincs)
- nem igazán tanult: érettségi + 2 túl speciális és ritka szakma
- az érzelmei vezérlik, azok alapján dönt
- tud és szeret dolgozni, de csak ha érdekes a munka
- több vállalkozásba belekezdett de rájött hogy mégsem azokat akarja, ezért tovább keresgél
- legszívesebben hobbijaival foglalkozik
- mindig eleget alszik és nem hajlandó stressznek kitenni magát
Amikor ezeket elmondja a nők csak zavartan nevetnek, hogy ez biztos csak valami vicc és nem rohannak el, sokan közülük még szexelni is akarnak vele.
Miért nem hagyják ott azonnal a pasit ezek után???
Hmmm... 2 dolgot tudok elképzelni:
1. annyira nem önéletrajzba illő az élete, dióhéjban felvázolva, hogy ez biztos csak egy kamu duma és ezzel akarja a férfi szűrni mondjuk az aranyásókat és igazából rendezett háttere van.
2. aki megteheti, hogy ennyire nem tart semmerre az vagy életművész vagy a családja vagyonos.
3. (ez saját gondolat) engem is érdekelne, hogy hozza össze ezt az életet, mert láthatólag minden sablonból kilóg.
# 3
Nem hogy nem vagyonos családból jön, hanem kifejezetten szegényből.
Szerintem a kérdés azért született, mert kérdező arra számított, hogy rögtön jön egy sereg nő és megmondja, hogy "ő bizony azonnal elrohanna"...
Szerintem a "gazdag pasi & jó nő" önigazolás alátámasztására született e kérdés is, olyan válaszokat szeretett volna látni azonnal, hogy "elrohanna mindenki" stb.
Nem csoda hogy későbbi kommentben alátámasztotta hogy szegény az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!