Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges,hogy egy társasági férfi azért nem meg odaaa egy nőhöz mert nagyon is teszik neki?
Figyelt kérdés
Eléggé extrovertált a pasas, szinte mindenkivel leáll beszélgetni a tágabb munkakörnyezetében is,csak velem nem,ezt vettem észre. A külsőm a tetszhet neki,dehát neki minden fiatalabb lány tetszik szerintem.Szóval ezen túlmenően, miért kerülhet? Egyebkent köszönő viszonyban vagyunk, már amikor. Néha próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele még az elején amikor odakerültem,e mindig gyorsan lezavart.
Önámítás lenne hogy nagyon bejövök neki? Vagy inkább csak néha megnéz,de nem érdeklem különösebben.
2022. júl. 27. 16:08
11/13 anonim 

válasza:

Én most így vagyok egy nővel a munkahelyen, bejön, de nem tudom, hogy hányadán állok vele. Fogalmam sincs, hogy kölcsönös-e, ezért néha lopva figyelem, aztán majd alakul valami vagy nem, de semmit sem eröltetek. :) 43F
12/13 anonim 

válasza:

11, ha csak lopva figyeled és mást nem teszel, soha nem fog kialakulni semmi...
13/13 anonim 

válasza:

12: Nem tudom ki hogy van vele, de én a munkahelyemre elsősorban melózni járok és nem ismerkedni. Egyébként meg ebből nem lehet jó végkifejlett egy kínos elutasítás vagy egy későbbi szakítás esetén. Szóval marad néha a figyelés tisztes távolból. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!