Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan világos szemű deszkás srácok (20-40 korosztály), akiknek bejönnek a teltebb nők, vagy inkább a vékony és sportos alkathoz vonzódnak?
Sracnak a 25 ev alatti fiukakat nevrznem.
Deszkas: gordeszkan kell kozlekedie szegenynek es ertelmetlenul kockaztatnia a testi epseget vagy szep lapos szalkas izmai legyenek azaz ‘deszka’ ?
A telt no az ugye s vagy m ruhameret 100-as szilokon lugi mellboseggel es kisportolt testtel babaarccal hosszuhajjal ,ugye ??
21:51: Köszönöm a tartalmas hozzászólásod, több ilyen ember kéne!!!! :))
01:42: Ezt így nem erőltetném, szerintem teljesen érthető a kérdésem.
Aki privátban írt: mert van akinek ez a stílus jön be.
Miért is baj? 😅 Én vállalom magam, sőt, tetszek magamnak, vállalom azt is, hogy ez a stílus jön be. Szóval, akinek van kedve, igazak rá ezek az állítások, írjon bátran!! :) Emo, alter, indie zenei stílus előny. Ha még zenélni is tud, az már csak hab a tortán!!! Mindenkinek megvannak a saját prioritásai.
Tessék!. És wow, még abban a 10 percben írtam, ahogy te írtál. (Micsoda "gyakorisok"!😂😅)
Nincs ebben semmi rossz, sosem értettem a negatív hozzászólásokat, de rólam pont lepereg, lehet másról nem. Kérlek ne írogass senki kérdése alá negatívat, mert nem tudod ki milyen passzban van!! Ha meg csak az alkatomra vagy kíváncsi feltehet finoman kérdés formájában. :)
Nincs ebben semmi rossz, sosem értettem a negatív hozzászólásokat, de rólam pont lepereg, lehet másról nem."
Az egy jó tulajdonság ha a negatív dolgok kevésbé érintik meg a kis lelkedet aranyom, de legyen már önkritikád és tudjad a súlyod hova és kihez való.. álmodozni szép dolog, de maradj a realítás talaján.
9, Ez relatív, ki mit keres a világban, mint ahogy az is, hogy én hogy nézek ki, de szívesen elbeszélgetek veled is.
Neked társkeresésnél milyen szempontjaid vannak? Ha már van párod mit kerestél benne? Ha már ennyire beszélgetős kedvedben vagy, szívesen meghallgatlak! ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!