Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék vörös hajú és világos börü zöldes szemű lányt? (Nagyon tetszenek az lyen nők de nem túl gyakran látok) 26F
Az igen, milyen igényeid vannak.
Nekem már az is elég lenne, ha nem lenne sem egoista, sem nárcisztikus, sem antiszociális (ez nem azt jelenti, hogy zárkózott, nézz utána, ha nem tudod mit jelent), nem csak játszani akar a férfiakkal, hogy növelje az egóját, alkalmas komoly kapcsolatra, ééés legalább egy picit ad magára (nem kell, hogy sportos legyen, de azért nem tömbökben lóg rajta a zsír, hanem valami alakja is van, ennyit nyilván én is adok magamra).
Én ilyen nőt sem találok. Nem hogy X haja legyen, y színű szeme...
Az ilyen típusú lányok sokaknak tetszenek, és kevés van belőlük...
viszont én ismerek olyat, akinek összejött a nagy álom, találkozott egy ilyen lánnyal - csak épp a személyisége volt elviselhetetlen. Szóval célszerű lenne bővíteni, vagy más irányba eltolni azt a listát, mert a párod (feltételezem) nem a vitrinbe tenni és nézegetni akarod, hanem mondjuk beszélgetni is vele, meg időt tölteni vele, és ahhoz nem árt, ha van egy vállalható személyisége is az illetőnek... ;)
Ha mellé igényled, hogy valamilyen normális személyisége is legyen, akkor igen, elég nagy elvárás.
Ha neked ilyen igényeid nincsenek, hogy lehessen vele együtt élni, akkor bárhol találsz bármilyen nőt..
De normális emberek között kicsi a választék. Az emberek 90%-ának vagy önértékelési gondja van, vagy egosita (ez is egy önértékelési probléma, csak kelendöbb..)
Mondjuk ez szüli a dilemmát általában, hogy mit válasszon az ember végül?
A jó személyiséget rossz külsővel, vagy a rossz személyiséget jó külsővel?
A kettő együtt csak nagyon ritkán található meg egy-egy emberben (mindkét nem).
Leütöm a szokásosakat:
A "jó" külső alatt nem Tinder/Insta-műanyag embereket értek.
Igen, van olyan is akinél mindkettő rossz.
És igen az egyéni relatív dolog alapján értendő a "jó" és a "rossz" jellem vagy külső, írhattam volna úgy is, hogy "az illető számára megfelelő/kellemes/vonzó/szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!