Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok erre élőben csajok?
Ha egy férfi ezt mondja nektek:
Tudnálak szeretni.

En is csak azt sorakoztatnám fel magamban ilyen mondat utan, hogy de mi az akadalya.
Pl baratom van es esélye nincs, vagy neki van nője es inkabb a fix kell, vagy hamarosan elkoltozik ugyis es nincs értelme, vagy vagy. Aztan magamban helyretenném.

Lehet hogy én vagyok rosszul beàllitva , de talán egy se vele se nélküle viszonyban ,egy heves pillanatban tudnám elképzelni hogy mondjam.
Esetleg akkor ha a lány odáig meg vissza van értem ( direkt húznàm az agyàt vele )
Ha viszont szeretnék vele összejönni, alig ismerem, akkor nem használnèk feltételes módban kijelentèseket.
Ez egy FFi véleménye

Köszi a válaszokat! Olyan személyt társítsatok a mondathoz, aki tetszik nektek, de egyáltalán nem ismeritek egymást. (Pl köszönőviszonyban vagytok.)
Azért írom ezt le, mert elég eltérő reakciók születtek.

Nem. Tényleg csak mások első reakciója érdekel.
Én mondjuk köpni nyelni nem tudnék. A szitut nem bírnám lereagálni egyből. Emésztenem kell egy ilyen mondatot, dehát ez én vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!