Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre élőben csajok?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi ezt mondja nektek:

Tudnálak szeretni.

2022. júl. 25. 16:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ ki mondja és milyen kapcsolatban vagytok, a szitu is számít.
2022. júl. 25. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Ezt sokszor követi egy erőteljes "de..." mellékmondat, amiben kifejtésre kerül ennek a meg nem valósulása, illetve annak okai.
2022. júl. 25. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

En is csak azt sorakoztatnám fel magamban ilyen mondat utan, hogy de mi az akadalya.

Pl baratom van es esélye nincs, vagy neki van nője es inkabb a fix kell, vagy hamarosan elkoltozik ugyis es nincs értelme, vagy vagy. Aztan magamban helyretenném.

2022. júl. 25. 16:37
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy én vagyok rosszul beàllitva , de talán egy se vele se nélküle viszonyban ,egy heves pillanatban tudnám elképzelni hogy mondjam.

Esetleg akkor ha a lány odáig meg vissza van értem ( direkt húznàm az agyàt vele )

Ha viszont szeretnék vele összejönni, alig ismerem, akkor nem használnèk feltételes módban kijelentèseket.

Ez egy FFi véleménye

2022. júl. 25. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Mondanám, hogy nyugodtan, csak távolról.
2022. júl. 25. 19:10
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Olyan személyt társítsatok a mondathoz, aki tetszik nektek, de egyáltalán nem ismeritek egymást. (Pl köszönőviszonyban vagytok.)

Azért írom ezt le, mert elég eltérő reakciók születtek.

2022. júl. 25. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Fuuu haver , ezt egy gyks statisztika alapján belőni elég meredek.
2022. júl. 25. 20:58
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem. Tényleg csak mások első reakciója érdekel.

Én mondjuk köpni nyelni nem tudnék. A szitut nem bírnám lereagálni egyből. Emésztenem kell egy ilyen mondatot, dehát ez én vagyok.

2022. júl. 25. 22:33
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Csak egy szívatos duma, ahogy #4 írta.
2022. aug. 4. 22:32
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha egy 185+ magas, kigyúrt és gazdag adonisz mondja, akkor rendben van és kezdek vele, más esetben viszont csak zaklatás.
2022. aug. 6. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!