Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK-NŐK! Mit szólnátok/hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK-NŐK! Mit szólnátok/hogyan reagálnátok ha randin a fiú/férfi elmondana nektek egy szép verset?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem akarsz elmenni kicsit kocsmázni vagy valami? Elég volt már ma a trollokból.
2016. szept. 9. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hülyének néznének, nyálasnak tartanának. Talán jó barátja még lehetnél utána.
2016. szept. 9. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Egy mondatot nem tud értelmezni a legtöbb, mit karsz még verset mondani nekik... :D
2016. szept. 9. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Csak akkor, ha saját! Mert egyébként meg nem irodalom órán vagyunk.

A sajátot tudom értékelni!

2016. szept. 9. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
egyből tudná, hogy veled soha nem fog dugni.
2016. szept. 9. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Én imádnám.

22N

2016. szept. 9. 20:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első randik egyikén a férjem egy papírlapra írt verset adott át, amit aznap írt nekem munka közben. Mivel nagyon jó lett, én örültem neki, és 6 év elteltével is gyönyörűnek tartom. De azért meglepődtem volna, ha fel is olvassa/elszavalja. Jobb volt ez így, végül is nem tudhatta előre, hogy nekem mennyire fog tetszeni.

Ha meg más versét olvasnád fel, az azért lenne furcsa, mert kisiskolás hangulata lenne.

2016. szept. 9. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Modorosnak, erőltetettnek, stílustalannak találnám.
2016. szept. 9. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nagyon-nagyon-nagyon kevés verset szeretek. Ha ráérezne, és épp Tóth Árpád egyik verse jutna eszébe, az nagy plusz pont. Más versek untatnak. Inkább beszéljünk prózai irodalomról, azt jobban szeretem.
2016. szept. 9. 20:53
 10/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ha tálalni is tudott még be is jöhet.
2016. szept. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!