Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Van olyan, akinek a lent leírt típusú lányok/nők jönnek be?
165 cm vagyok és 67 kg (tehát BMI-index alapján teljesen normális.) Van mellem, nem lapos hasam, van fenekem, és összeér combom. Mivel nehéz kép nélkül elképzelni, kerestem, és találtam egy hasonló kinézetű lányt(nála egy kicsit nagyobb a hasam) : [link]
Kérdés, hogy vannak olyanok, akiknek ez bejön? Kérlek kort is írjatok, és szeretném, ha a kritikát (pl fúj, fogyj le, vagy bottal sem piszkálnám stb) mellőznétek!
szerintem ez még messze van a "fújj fogyj le" kategóriától...és ezen felül még 10001 dolog számít, szóval az összkép a fontos...
de így ránézésre szerintem nincs gond az alakkal...
23F
Az alak nem lenne kizáró tényező, de azért valami sport nem árthatna. :)
20/F
Nem ez a konkrét zsánerem (én a vékonyabb laposabb lányokat szeretem, kicsi cicivel), de nyilván ha ő fog meg valamiért, akkor nem fogom elküldeni a fenébe. Ergo bejön ez is.
28/F
Ez így jó, nincs vele baj. Egy kis sport tényleg jót tesz a karbantartáshoz.
40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!