Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek általában tetszenek a roma férfiak?
nem.
mert a külsőn látszik a legtöbb(!, tehát nyilván nem mindnek) személyisége.mentalitása, ránézésre is.és ettől elvonatkoztatni nem tudok.
és helyeset még nem nagyon láttam.
a normálisabbak közt sem.
Nem igazán tetszenek.
Széles, lapos orr, durva vonások. Nem az esetem.
Egyébként a barna haj-barna szem tetszik, de a vonásaik egyáltalán nem.
Csak a külsőségekre se tudok szorítkozni, mert ha látom ahogy billegve vonulnak, hangosan, artikulálatlanul háborognak, az se tetszik, mindegy milyen a külseje.
Egyszerűen nem ez jön be.
A városban rettentő sokan élnek, eddig talán kettő olyat ismerek, aki nem az alja néprétegből való, és normálisan viselkedik, normálisan beszél, de arcra és alkatra ők se jönnek be kicsit sem.
Akiket eddig láttam, azok egyáltalán nem jöttek be. Én sem tudok csak a külsőségekre szorítkozni, mert előbb hallottam/szagoltam őket, mint láttam. Ordítozva, erős cigiszagtól (volt, hogy mosdatlanságtól) büdösen, igénytelen, szakadt és mocskos ruhákban. Egyébként az arcát a legritkább esetekben figyelem meg bármelyiküknek is.
Kicsi koromban (3. osztályos kisiskolásként) mentem hazafelé az iskolából, amikor vagy hat hozzám hasonló korú cigánygyerek körbevett és megvertek. Kérdezgették, hogy a nemtudoménki, akit nem ismerek azóta sem, hol lakik, és mivel nem tudtam, ezért próbáltak kicsit ösztönözni. Attól még nem tudtam meg, hogy hol lakik a keresett személy, de elég traumatikus élményként maradt ez meg bennem.
Azóta nagyjából azt a taktikát használom önkéntelenül is, mint egy megvadult vadállatnál, nem nézek a szemükbe, sőt, direkt rájuk sem szoktam nézni, max a szemem sarkából figyelem őket, nehogy fenyegetésnek vegyék. Nem bízom bennük, félek tőlük, ez nekem önmagában elég ahhoz, hogy cseppet sem helyes módon generalizáljak, mindet egy kalap alá vegyek, és egyáltalán ne tudjak a férfiakra férfiként tekinteni, inkább potenciális veszélyforrásként, ha már. A veszélyes helyzetekhez meg nem szoktam vonzódni, nem szoktak tetszeni, így a roma férfiak úgy általában nem tetszenek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!