Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges,hogy egy társasági férfi azért nem meg odaaa egy nőhöz mert nagyon is teszik neki?
Eléggé extrovertált a pasas, szinte mindenkivel leáll beszélgetni a tágabb munkakörnyezetében is,csak velem nem,ezt vettem észre. A külsőm a tetszhet neki,dehát neki minden fiatalabb lány tetszik szerintem.Szóval ezen túlmenően, miért kerülhet? Egyebkent köszönő viszonyban vagyunk, már amikor. Néha próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele még az elején amikor odakerültem,e mindig gyorsan lezavart.
Önámítás lenne hogy nagyon bejövök neki? Vagy inkább csak néha megnéz,de nem érdeklem különösebben.

Ha nincs bnoje és epp vadászós meg stb akkor általaban azok esnek ki a szórásbol akiknek van vmi olyan dolga ami nekik nem hianyzik az életukbol.
Az meg lehet barmi.
Csak egy random pl valaki nem szereti a kutyas nőket. Akinek ilyen olyan pincsije van inkább bele se kezd vele kapcsolatba se meg semmibe se.

De ezt nem fogja elmondani megbantani nem akarna vele, meghát ő is szereti a kutyakat neki is volt.
Szoval altalában aki kiesik az okkal esik ki.

Szerintem csak megnéz mint bárki mást és ennyi
Ha akarna bármit is már lépett volna

Lehet a munkahelyi pozíciód is az oka, ki tudja, de lehet remeg a lába mint a kocsonya, mikor meglát, vagy hallott rólad valami negatívat, esetleg ál negatívat, kitudja ...
Lépj Te! Nem?

Lehet azt hiszi pasid van. Akkor meg miért próbálkozzon?
Amúgy jah, ha sokat kerül az két dolgot is jelenthet. Az egyik hogy tetszel neki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!