Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megpróbálnom? Elmenni olyan országba, ahol van akár csak egy pici esélyem is?
Jómagamat kemény 155 cm-es magasságal és cigány(os) bőrszínnel áldott meg a sors, úgy hogy még ez mellett adoptáltak is. A családom minden tagja magas, fehér és még rasszista is. (Gyermekkoromban nem látszott még, hogy ilyen selejt leszek.)
Jelenleg 30 éves vagyok és nem kellettem még soha senkinek. Nagynehezen egy prostit rátudtam venni, hogy legalább ne szűzként dögöljek meg. A selejtségem persze nem csak a nőknél gond, hanem minden kapcsolatra rányomja a bélyegét. Minden sokkal nehezebb. Beleértve persze a munka is, hiszen sajnos nem tudod 100%-ig kikapcsolni az emberi kapcsolatokat.
Megoldás a problémára nem nagyon van. Nagy valószínűséggel nem hogy barátnőm, de kapcsolatom sem lesz soha. Most vannak/voltak elvileg a legszebb éveim, tehát innen már csak lefele, már ha egyáltalán ez lehetséges. Egyetlen lehetőséget látok, hogy lelépek olyan országba, ahol sok a selejt. Ilyen ország lehet India vagy esetleg Kína. Sajnos még nem jártam egyik helyen se. De hozzátenném, hogy a férfi ideál ezekben az országokban a magas, fehér férfi. Valahogy egy törpe cigány vagy egy ronda kinai, india nem vonzó senkinek se.
Szerintetek érdemes lenne kimenni? Semmilyen igényem nincs a másikkal szemben legyen az barát vagy barátnő. Viszont nagyon nehezen változtatok. Tehát ha kimegyek nagy valószínűséggel sosem térek vissza nyugatra.
Az elejét olvastam el, és elég is volt...tényleg selejt vagy. De nem a tested miatt, hanem a gondolkozással van kő kemény baj.
Alapból vannak kreol színű emberek, és a cigány lennél mit csinálnál? Egyébként az olyan ember mint tök mindegy hogyan néznek ki...lehetnél te akár 225 cm 30 cm farokkal az sem lenne jó.
Hát a magasságon meg a bőrödön se tudsz változtatni. Én utálok fehér lenni, mert szétégek, pedig volt barnább felmenőm és nem rá ütöttem bőrszínt tekintve.
Szerintem az hogy barna vagy az nem olyan gáz, meg vannak alacsonyabb nők is. 155-160 cm nagasaknál próbálkozz. Ne add fel,nert bármennyire is szörnyű és elcseszett a helyzet, nincs menthetetlen. Nem többszörös elmebeteg gyilkos vagy hanem alacsony. Ez nem bűn. Aki szerint meg az, az simán barom.
Tudod mivel van baj? Azzal, ahogy beszélsz magadról, ahogy lehúzod magad. Elveszed az emberek kedvét saját magadtól. Én is pont ilyen voltam, és egy olyan ember akivel majdnem lett valami, őszintén kimondta. Hogy azért nem kellek mert lehúzom magam folyamatosan és ezt a belőlem áradó negativitást nem lehet elviselni.
Azóta változtattam és lett is párom.
Rossz olvasni ahogy magadról írsz, főleg mert ráismerek a régi önmagamra.
Egyébként pl spanyoloknál nagyon sok a sötétbőrű, alacsony pasi, onnan egy cseppet sem tűnnél ki. Az unokatesóm ott él vagy húsz éve, és úgy hívja a spanyol pasikat hogy az "egyötvenesek". De az olaszok sem valami magasak állítólag. Ha valami ilyesmi helyen élnél, akkor már csak a saját negatív hozzáállásod gördíthetne eléd akadályt. Bár lehet hogy ha látnád hogy mennyi "egyötvenes" pasi van ott, megjönne az önbizalmad.
1# Én eltudom fogadni magam, különben már kötélen lógnék.
2# Maga a vonzalom a siker. És ezt csak vonzó külsővel lehet elérni sehogy máshogy. Előbb fog elmenni bármelyik csaj egy jóképű drogos csövessel, mint egy rendes, gazdag, humoros törpe cigánnyal.
3# Oké. No comment...
4# Akkor esetleg milyen helyeket javasolsz? Ez a két ország kiteszi a világ népességének több mint 40%-át. Tele van csorokkal. Ráadásul nekem semmilyen igényem nincsen a másikkal szemben.
5# Hát a 155-160 centis csajoknál 190 a minimum. És ez tapasztalat. Hozzátenném azt is, hogy minél rondább egy nő annál jobban akar magának helyes pasit.
Azok, akik ilyen baromságokkal jönnek:
- hogy nem a külsőddel van baj, hanem a fejedben
- hogy a külső nem számít
- meg tegnap láttam egy törpét egy modellel
és hasonló kommentelők kérem kíméljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!