Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek érdemes megpróbáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megpróbálnom? Elmenni olyan országba, ahol van akár csak egy pici esélyem is?

Figyelt kérdés

Jómagamat kemény 155 cm-es magasságal és cigány(os) bőrszínnel áldott meg a sors, úgy hogy még ez mellett adoptáltak is. A családom minden tagja magas, fehér és még rasszista is. (Gyermekkoromban nem látszott még, hogy ilyen selejt leszek.)

Jelenleg 30 éves vagyok és nem kellettem még soha senkinek. Nagynehezen egy prostit rátudtam venni, hogy legalább ne szűzként dögöljek meg. A selejtségem persze nem csak a nőknél gond, hanem minden kapcsolatra rányomja a bélyegét. Minden sokkal nehezebb. Beleértve persze a munka is, hiszen sajnos nem tudod 100%-ig kikapcsolni az emberi kapcsolatokat.

Megoldás a problémára nem nagyon van. Nagy valószínűséggel nem hogy barátnőm, de kapcsolatom sem lesz soha. Most vannak/voltak elvileg a legszebb éveim, tehát innen már csak lefele, már ha egyáltalán ez lehetséges. Egyetlen lehetőséget látok, hogy lelépek olyan országba, ahol sok a selejt. Ilyen ország lehet India vagy esetleg Kína. Sajnos még nem jártam egyik helyen se. De hozzátenném, hogy a férfi ideál ezekben az országokban a magas, fehér férfi. Valahogy egy törpe cigány vagy egy ronda kinai, india nem vonzó senkinek se.

Szerintetek érdemes lenne kimenni? Semmilyen igényem nincs a másikkal szemben legyen az barát vagy barátnő. Viszont nagyon nehezen változtatok. Tehát ha kimegyek nagy valószínűséggel sosem térek vissza nyugatra.

2022. júl. 25. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is selejt vagyok, én is a kiköktözésen gondolkodom. A családom engem is utàl, pedig én nem adoptàlt gyerek vagyok, hanem vérszerinti. Mégis utálnak. Neked legalább van mire ràfogni, hogy azért mert adoptàlt vagy.

Menj nyugodtan, sok sikert!

2022. júl. 26. 00:04
 12/12 anonim válasza:
Ne hivatkozz magadra selejtként, másokat se selejtezz le. Miért lenne bármelyik kínai vagy indiai "selejt"?
2022. júl. 26. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!