Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen belefáradtam az...

Teljesen belefáradtam az életbe. Nincs senkim és lassan már semmim aki vagy ami miatt érdemes lenne megpróbálni helyrehozni az életemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Decembertől problémák adódtak az egyetlen barátnőmmel, akit testvéremként szeretek bármit tett is majd februárban meghalt a nagyim akivel több, mint 10 évig éltem és aki örökbe fogadott amikor anyámék az alkoholt választották... a temetésre eljött a barátnőm és rendeződni lárszott a barátság, de rövid időn belűl ismét nagyot csalódtam benne :'( azóta oda jutottam, hogy lassan elveszítem a munkámat is (nem az én hibámból) viszont így is csak 4 órás bérből élek van, hogy napokig enni se eszek... régóta depressziós vagyok voltak suicid kisérleteim pár éve és most ismét vannak ilyen gondolataim meg totál magamba fordúltam és iszonyat fáradtnak érzem magamat :( bármennyit alszok kegyetlen fáradt vagyok és feladtam mindent már! Nem tudom mit kéne tennem. Szerintetek?

2015. ápr. 28. 05:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Minden nap sírok és fölösleges vagyok mindenkinek :'( 23 éves kány vagyok
2015. ápr. 28. 05:31
 2/13 A kérdező kommentje:
*lány
2015. ápr. 28. 05:32
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
23 évesen előtted van még az élet,ismerkedj férfiakkal ők új értelmet adnak majd az életednek,család, gyermek...Kezd el sportolni az nagyon jó depresszió ellen.
2015. ápr. 28. 06:15
 4/13 anonim válasza:
72%
A depresszióbol ki lehet jönni,ha kell vedd fel szakember segítségét.Fontos,hogy te is akard.Senkinek sem könnyű hidd el,de a mélypontra nem szabad eljutni
2015. ápr. 28. 07:19
 5/13 anonim ***** válasza:

hát igen ebben a helyzetben van szükséged egy barátra, társra, barátnőre...a fáradtság valószínűleg a depressziótól van...én hiperaktív vagyok, de 7 év depresszió alatt megtapasztaltam, hogy még a hiperaktivitást is képes kiütni...

az, hogy napokig nem eszel az a pénz miatt van, vagy más okból?

milyen végzettséged van? mit szeretsz csinálni szabadidődben?

2015. ápr. 28. 08:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Anyagi okokból nem eszek, meg van, hogy nem kívánom, egyébként takarítónő vagyok... csak érettségim van. Mostanába semmit nem csinálok a szabadidőmbe csak pihrnek... van, hogy egy egy tali volt oszt. társakkal összejön, de ez ritka hisz pénzem sincs semmire
2015. ápr. 28. 08:58
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

[link]

<< Sose fogtam fel, miért akarnak emberek meghalni.

De ha már meg akarsz halni, az nyilvánvaló, hogy lesz**sz kábé mindenkit. Mert ha akad valaki, aki szeret, azt is lesz**od, meg azt is hogy megbántod majd, ha meg nincs, akkor akkor lesz**ni sincs kit.

De akkor már ahelyett hogy kinyírnád magad, miért nem csak elhúzol a francba? Költözz ki az alagsorból, a házból, sőt, az egész k**va országból! Menj kalandozni! Töltsd azzal az idődet, hogy valami döbbenetesen nagyot alkotsz! Pölö, vadássz le pár terroristát! Játssz James Bond-ot! Szigonyozz le egy cápát! Hogy veszélyes??? Sz**j bele, hiszen már eleve 100%-os volt a halálozási arányod, nincs vesztenivalód! MINDENT leszarhatsz! Erre az egy napra tiéd lehet az egész világ.

Néha úgy érzem, bárcsak nekem is öngyilkossági hajlamaim lennének. Kihúznám a számból a pisztolycsövet, és inkább a levegőbe lövöldöznék! Forradalmat robbantanék ki! ÉLNÉK!

Költözz Barcelonába, kocsmázz, ku**ázz! És a nemi betegségek??? Ki a f**z nem sz**ja le???

És amikor mindezen túl vagyok, talán már nem is akarnám megölni magam, mert már láttam, milyen gyönyörű is a világ... >>

2015. ápr. 28. 09:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Dettó.Én is így érzek most,elvesztettem a munkám,a barátnőm is csak kihasznált.Most egyszerűen nem tudom merre induljak az életben.Nekem is csak érettségim van,semmire se jó,de nem tanultam mert a szüleim nem álltak mögöttem,16 évesen meg nem a tanulás a főcélja senkinek sem.Azt mindenki szülői nyomásra teszi.Teljesen feleslegesnek érzem magam.Egy társ sokat jelent,de még akkor is előjöhet ez a dolog.Nekem van családom,és mégis totál magányosnak érzem magam.
2015. ápr. 28. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
7-es vagyok, és üzenem a kedves lepontozóknak, hogy a kérdezőt nem az fogja felrázni, ha együtt nyafogtok vele, hogy de tééényleg, milyen szrr is az élet, dögöljünk meg együtt. Persze csak szerintem.
2015. ápr. 28. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nincs valami lehetőség másik vagy új munkahelyet találni? Teljes munkaidőset? Legalább az anyagiak rendben lehetnének. Egy új munkahely, új lehetőségek tára barátkozásra is.

Picit hasonló a történetem a tiedéhez, bármennyire is nehéz nem szabad feladni.

2015. ápr. 29. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!