Teljesen belefáradtam az életbe. Nincs senkim és lassan már semmim aki vagy ami miatt érdemes lenne megpróbálni helyrehozni az életemet. Mit tegyek?
hát igen ebben a helyzetben van szükséged egy barátra, társra, barátnőre...a fáradtság valószínűleg a depressziótól van...én hiperaktív vagyok, de 7 év depresszió alatt megtapasztaltam, hogy még a hiperaktivitást is képes kiütni...
az, hogy napokig nem eszel az a pénz miatt van, vagy más okból?
milyen végzettséged van? mit szeretsz csinálni szabadidődben?
<< Sose fogtam fel, miért akarnak emberek meghalni.
De ha már meg akarsz halni, az nyilvánvaló, hogy lesz**sz kábé mindenkit. Mert ha akad valaki, aki szeret, azt is lesz**od, meg azt is hogy megbántod majd, ha meg nincs, akkor akkor lesz**ni sincs kit.
De akkor már ahelyett hogy kinyírnád magad, miért nem csak elhúzol a francba? Költözz ki az alagsorból, a házból, sőt, az egész k**va országból! Menj kalandozni! Töltsd azzal az idődet, hogy valami döbbenetesen nagyot alkotsz! Pölö, vadássz le pár terroristát! Játssz James Bond-ot! Szigonyozz le egy cápát! Hogy veszélyes??? Sz**j bele, hiszen már eleve 100%-os volt a halálozási arányod, nincs vesztenivalód! MINDENT leszarhatsz! Erre az egy napra tiéd lehet az egész világ.
Néha úgy érzem, bárcsak nekem is öngyilkossági hajlamaim lennének. Kihúznám a számból a pisztolycsövet, és inkább a levegőbe lövöldöznék! Forradalmat robbantanék ki! ÉLNÉK!
Költözz Barcelonába, kocsmázz, ku**ázz! És a nemi betegségek??? Ki a f**z nem sz**ja le???
És amikor mindezen túl vagyok, talán már nem is akarnám megölni magam, mert már láttam, milyen gyönyörű is a világ... >>
Szia. Nincs valami lehetőség másik vagy új munkahelyet találni? Teljes munkaidőset? Legalább az anyagiak rendben lehetnének. Egy új munkahely, új lehetőségek tára barátkozásra is.
Picit hasonló a történetem a tiedéhez, bármennyire is nehéz nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!