Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriaszto a mai 22-29 éves noknek a husband material tipusu férfi?
Sziasztok. Valahogy nem sikerul a noknél a randizás kezdeti fázisánál. Az ismerkeos résznél, foleg az elején, mikor még csak online síkon megy a kommunikácio, valahogy a csajok unalmasnak találnak. Higgadtabb férfi vagyok, aki tényleg megért mindent, nem eroltetek semmit, tisztelettel is beszélgetek veluk, viszont néha humorosan természetesen. Talán kicsit régimodi "klasszikus" romantikus vagyok. Talán kicsit a féltés és torodés is tobb bennem, mint az átlagban. Nevezzuk úgy hogy férj anyag vagyok, ha mondhat valaki magára ilyet.
Tobbynire úgy néz ki, hogy za online fázisban elég nehézkesen megy, aztán személyesen viszont átfordult. De így ilyen felállásban elég nehezen tudok akár mit is indítani és folytatni vagy legalább eljutni a személyesig, mert másodlistára kerulok a randi sorszámban a noknél 1-2 ora/nap és elég nehezen tudok tovább lépni a személyesig.
Kedves holgyek, unalmas vagy elriaszto ez a fajta természet egy 31 éves férfitol? Esetleg valami tanácsot, észrevételt szívesen fogadok.
Koszonom.
Leírtad mit tapasztalsz, de nem hiszel magadnak?
Igen, unalmas vagy.
Nekik a taho, kigyurt, BMW-ablakbol ordibalo, szotyikopkodo majom kell.
38F incel
"Higgadtabb férfi vagyok, aki tényleg megért mindent, nem eroltetek semmit, tisztelettel is beszélgetek veluk, viszont néha humorosan természetesen."
Ettől még nem vagy husband material :D
"Ha élőben jobban megy, miért online csinálod?"
Azért, mert manapság lassan már mindenki online ismerkedik, élőben pedig kevés lehetőség van az ismerkedésre.
Válaszolva a kérdésedre: én mit meg nem adtam volna azért, ha az exem husband material lett volna, mert én wife material voltam. Ő viszont még nem akart 23 évesen elköteleződni, amit utólag teljesen megértek. De én továbbra is ilyen pasit képzelek el magam mellé. Úgyhogy szerintem ha a csaj nemcsak rövid kalandot keres, akkor mindenképp örülni fog ezeknek a tulajdonságaidnak. Nem hinném, hogy ez lenne a probléma. Persze ezt is lehet nagyon nyomulósan csinálni. Én személy szerint nem kedvelem, amikor valaki túlságosan törődő, de ha kimutatja és felvállalja az érzelmeit/véleményét, az bejövős. Mint ahogyan az, hogy a pasi a szerelmén kívül barátként is tud rám tekinteni, akivel meg tudja beszélni a legfontosabb dolgait. Ezek szerintem teljesen természetes igények.
Arra figyelj, hogy ne csicskulj be. A rossz fiúk alatt nem azt értjük, hogy valaki bunkó és tiszteletlen, hanem ha valaki határozott és önbizalma van.
Bro' kicsit túltoltad a "romantikus kedves fiú vagyok" típusú sódert, öntömjénezést.
Online az tud ismerkedni akinek élőben is jól megy. Ha neked élőben jobban megy akkor törekedj a mielőbbi találkára és ott domboríts. Egyébként is ott fog eldőlni minden nem azon múlik mit levelezgetsz másokkal. Ja és ne picsogj, az önsajnáltatás nem szexi a nők szemében.
"Arra figyelj, hogy ne csicskulj be."
Kinek mi, én azt szeretem, ha becsicskul:)
22N
"Én azt szeretem, ha becsicskul"
Persze, de ha mindenre rábólint, azt egy idő után te is megunnád.
Mert még csak 22 éves vagy. Ennyi idősen még azt sem tudod, hogy mi az a komoly párkapcsolat.
Azt írni is akartam, hogy egy 31 éves csávó inkább 25-re vigye fel a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!