Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriaszto a mai 22-29 éves noknek a husband material tipusu férfi?
Sziasztok. Valahogy nem sikerul a noknél a randizás kezdeti fázisánál. Az ismerkeos résznél, foleg az elején, mikor még csak online síkon megy a kommunikácio, valahogy a csajok unalmasnak találnak. Higgadtabb férfi vagyok, aki tényleg megért mindent, nem eroltetek semmit, tisztelettel is beszélgetek veluk, viszont néha humorosan természetesen. Talán kicsit régimodi "klasszikus" romantikus vagyok. Talán kicsit a féltés és torodés is tobb bennem, mint az átlagban. Nevezzuk úgy hogy férj anyag vagyok, ha mondhat valaki magára ilyet.
Tobbynire úgy néz ki, hogy za online fázisban elég nehézkesen megy, aztán személyesen viszont átfordult. De így ilyen felállásban elég nehezen tudok akár mit is indítani és folytatni vagy legalább eljutni a személyesig, mert másodlistára kerulok a randi sorszámban a noknél 1-2 ora/nap és elég nehezen tudok tovább lépni a személyesig.
Kedves holgyek, unalmas vagy elriaszto ez a fajta természet egy 31 éves férfitol? Esetleg valami tanácsot, észrevételt szívesen fogadok.
Koszonom.
22 évesen az ember van, hogy végzett az egyetemmel, már fő állásban dolgozik, van, akinek már családja van, de azt nem tudatja senki 22 évesen, hogy mit tart vonzónak, az jó.
Te gondolom tipikusan az az ember vagy, aki a nála fiatalabbak mind hülyének és tapasztalatlannak gondolja, mert hát mit tudhat ő, azzal a 22 évével:)
Bocs, de nekem az, aki gecıunalmas, soha nem lesz husband material, mert nem akarok eltölteni egy életet egy olyan mellett, aki mellett szürkében látom a világot.
A párom tényleg jó férjalapanyag, igazi társ, akivel mindig megvan a közös hang, mindig tudunk egymásnak újat mutatni, mindig újra és újra egymásra találunk.
Ne keverjük a szar, nem vonzó embereket a férjalapanyaggal. Aki férjnek való, az minden másnak is való, az úgymond "mindennek a teteje". Szóval elég öntelt dolog, mikor egy hitvány ember jó férjnek hívja magát csak azért, mert kavarni nem akar vele senki.
Erkezett pár elég rosszindulatú válasz. A nagy beolvasoknak csak annyit, h senki nem írta, hogy ezen tulajdonságok mellett unalmas, szar ember, hitvány meg hasonló lennék.
A papucs kérdésre, az nem vagyok. Mindig úgy csinálom, hogy oda vissza egyenrangú partnerek legyünk. A neten meg azert csinálom, minél több helyen vagyok, annál nagyobb esély van. Eloben is csinálom. De az jó ötlet volt h akkor kicsit lerovideni az irogatast és a kávé közötti időt.
A normalis válaszoloknak meg köszönöm a választ.
Nekem nem úgy tűnik, mintha papucs lennél. Inkább csak REDFLAG, hogy teljesen magadat éljenezed. Mindenhol az jön ki, hogy te egy jófej srác vagy. Egy jó pasi. Egy kedves és törődő ember.
Viszont ez gyanús. Mindig gyanús, ha valaki csak jókat ír magáról.
Értem. En csak konkretizáltam a dolgokat a kérdésemben. Mindenki egy kapcsolat elején a jó dolgokat keresi a másikban. En is a jo dolgokat értékelem a nokben, hogy mennyi van benne, milyenek. Amit úgy gondoltam hogy bennem jo, azok, amiket leírtam, úgy érzem hogy néha épp azok, amik miatt nehezebben megy a csajozás. Nekem is vannak rossz tulajdonságaim. De azokrol tudok, és azokat tudom hogy kéne kezelnem. Ezért nem is írtam bele a kérdésbe.
Csak egyszeruen vonzo szeretnék lenni, és javulni, és a kérdés megfogalmazása alatt a jo tulajdonságokat szerettem volna csiszolni, hogy kompatibilisebbek legyenek a noi nézetekkel. Egy kicsit azért is, mert mikor valaki ismerkedik, mindenki elrejti a rossz tulajdonságait és igyekszik a szépet mutatni. Azok vannak refelektro fényben. Epp ezért fokuszáltam a jokra.
"Azt írni is akartam, hogy egy 31 éves csávó inkább 25-re vigye fel a kort."
Egyetértek. Nem tudom, miért hiszik azt a harmincas pasik, hogy az épphogy huszas lányoknak való korosztály ők. A 20-24 évesek lehet még jobban keresik a pörgést, kalandosságot, felfedezik a világot és unalmasabbnak találhatják egy harmincas ember életvitelét, céljait. Nyilván mindenhol vannak kivételek, de szerintem ez még nagy korkülönbség. Én 22 éves lány vagyok, és vannak 31 éves kollégáim. Nagyon kedvelem őket, jól elbeszélgetünk, de nem vagyunk egy világ. Én egy korombelivel szeretnék együtt építkezni az életben, nem pedig belülni valakinek a már kialakított életébe, aztán onnan egyszer csak kitesz. Nem érezném a magaménak. Fiatal vagyok, van energiám, én akarom közösen kialakítani az életemet a párommal. Ez mozgalmas időszak.
Akinek már van egy saját fix élete, az kívülről tűnhet unalmasnak, ha érződik, hogy egy barátnőtől várja, hogy egésszé tegye az életét, már csak az hiányzik neki. És a nők nem szeretik, ha csak azért ismerkednek velük, mert kell egy barátnő. Azt szeretik, ha ők maguk kellenek, nem akárki, hanem a személyiségük passzol és jó a dinamika. Nem pedig céltalan és unalmas valaki, aki a párkapcsolattól várja a színt az életébe. A nők azt szeretnék, ha a parjuk is érdekes lenne számukra, akivel nem unalmas kettesben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!