Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok utálják a nem materialista csávókat, akik nem vesznek minden hónapba új telefont, ruhákat, autót stb?

Én azokat a pasikat utálom, akik nem értik a materialista szó jelentését, mégis használják :)
Valamint, akik 30 évesen még mindig azt gondolják, hogy ezek bármit is számítanak...
Amúgy utalom a kütyübu...ikat is.
4
Értem, és a te példádból kiindulva mered állítani, hogy a nők többsége el tud "viselni" egy olyan pasit akinek nincs autója? Vagy okostelefonja? Vagy facebookja?

60 éves keresztanyám ezek szerint egy magamutogató, trendkövető kis köcsög.
Engem nem érdekel, ha valaki fenn van vagy nincs facebook-on, engem az zavar, aki lenézi azt, aki fenn van vagy nincs. Vagy egyáltalán lenézi bármi másért.

4es vagyok. Nem tudok és nem is akarok a saját példámon keresztül a nagy többségre vonatkoztatni, ugyanis én magam is egyik erényemnek tartom, hogy sok szempontból tartozom a nagy többséghez. De a férfiaknak úgyis a tucat nők kellenek, de ez még már az én keresztem.
Amúgy a gyakorikérdéseken lógni sem jobb, mint a facebookon, csak megsúgom. És ha valaki nem ott éli az életét, akkor még előnyére is válhat: pl bizonyos oldalak követőjeként sokkal tájékozottabb lehet. Én pl.erre használom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!