Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ne vegyem fel a telefont?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne vegyem fel a telefont? Hogy tudnám őt nem megsértve visszautasítani?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom akivel együtt élünk. A napokban megcsörrent a telefonom és húsz év távlatból fel hívott az egykori nagy Ő. Azt sem tudtam hogy mi van, meg egyáltalán, hogy szerezte meg a számom stb. Váratlanul ért az egész szituáció. A lényeg tudja hogy elváltam, nem igazán érdekelte kivel élek, találkozni szeretne velem, beszélgetni, kíváncsi rám mert ő nem tudott elfelejteni azóta sem. Nem akartam vissza utasítani, bunkó lenni a múlt miatt, meg hogy érdeklődik felőlem, így kimagyaráztam a találkozást, mert ha elmegyek a meghívására akkor már nyitottam is felé. Azóta sms-t is küldött, nem válaszoltam. Nem tudom hogy kezeljem a helyzetet, hogy utasítsam vissza hogy ne sértsem meg ha megint hívna.
2012. máj. 6. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Megmondod,hogy hagyjon békén. Ennyi.

Te sem örülnél neki,ha a párod találkozgatna a régi na Ő vel.

2012. máj. 6. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Kit érdekel,hogy megsérted.
2012. máj. 6. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha már nem érdekel akkor az miért, hogy megsérted?

Mond meg neki, hogy az a múlt. Ezzel békéljen meg.

2012. máj. 6. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
egyszerűen mondd meg, hogy van egy párod, akit szeretsz és akivel együtt élsz, így ha pusztán Rád kíváncsi, találkozhattok, beszélgethettek, de erről többről nem lehet szó.Szerintem ez így elég korrekt, persze, ha azért Te is kíváncsi vagy rá, és egyszer Te is szívesen találkoznál, Ha nem, akkor írd meg neki ezt.
2012. máj. 6. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főképp a másodiknak,aki véleményt írt nem választ, azt meg megtarthatta volna magának mert nem sok százalékot hozott neki!A következőnek meg azért köszönném meg mert ő meg kérdést tett fel,azt meg már én meg tettem. Ha volt már valaki hasonló helyzetben Hmm?
2012. máj. 6. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a százalék.A kérdésedet meg azért tetted fel,hogy véleményt mondjanak vagy,ha nem tetszik oldd meg egyedöl a gondjaidat.
2012. máj. 6. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel a telefont (ne nyomd ki amikor hiv, csak ne vedd fel, nemitsd el). Ne valaszolj az sms-re. Majd amikor latja hogy nem erdekled egyaltalan, miert is erdekelned, hisz 20 eve volt, mar mas eleted van, akkor majd lekopik rolad.
2012. máj. 6. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Amugy mi van ha halalos beteg es szeretne meg teged utoljara latni?
2012. máj. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!