Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg? Nem fog visszautasítani?
Harmadszorra fogok találkozni egy lánnyal,szájra puszi volt már többször is,nagyrészt én kezdeményeztem.Látom rajta hogy fél/izgul.
Ő 14,én 15.
Ha ő is fél és izgul, akkor biztos nem utasít vissza, inkább ledermed :)
A csók meg ugyanaz lesz, mint a szájrapuszi, csak csináld tovább, és használd az ajkaidat az ő ajkain.
Elsőnek köszönöm,második: miért baj hogyha ez lesz az első?
Harmadik!Nem ütne meg.Nem olyan.
Semmi baj, hogy ez lesz az első, teljesen rendben van hogy ebben a korban nincs mögöttetek tapasztalat. Csak nyugalom! :) Nem muszáj "lerohanni"! Szájrapuszit próbáld elnyújtani, óvatosan próbáld "bekapni" mondjuk az alsó ajkát (vagy amelyiket sikerül :) ) - miközben szépen átöleled a lányt (ne taperold! a derekát öled át szépen!) Ne legyél nagyon "nyálas", arra figyelj oda, meg arra, hogy ne nyomd a fejeddel hátra a fejét (csak szépen, lazán). Ha viszonozza ő is az ajkaival, akkor próbáld átdugni a nyelved, és kezdődhet a "tánc" (de furcsa ezt így leírni, de tudom, hogy ilyenkor nem éritek be azzal, hogy "tudni fogod")
Sok sikert, de ha nem jön össze a köv. randin, semmi baj, ráértek még párszor találkozni! Fogd meg a kezét, amikor mentek az utcán,abból is tudni fogja, hogy járni akarsz vele. (és az olyan romantikus, ha valaki hamarabb fogja meg a kezed, mint ahogy smároltok.. nekem sose volt ilyen :( )
Utoljára már fogtam a kezét,végig úgy mentünk.
Köszönöm az értelmes választ!
de mázlis vagy XD
kabbeXD de most komolyan b*zd nagyon nagy vagyXD hogy rohadnál meg XD
najó nem:P ezt csak irigységböl irtam :P:D hajráááááá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!