Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki korrekt emberi módon tud nem-et mondani és visszautasítani?
Igen, én ilyen vagyok, de hozzám öreg vagy. :)
18/L
"Nem neten kell ismerkedni ennyi.. ha neten ismerkedsz ez egy velejáró dolog"
1. válaszoló vagyok, én személyesen ismerkedem egy leányzóval aki egyszercsak szó nélkül felszívódott.
Sajnos neten kívül nem igazán van lehetőségem ismerkedni, csak úgy leszólítani valakit meg nem tartok túl jó ötletnek (na meg nem is nézek ki annyira jól hozzá).
Első: engem az vigasztal ilyenkor hogy akkor a való életben milyen lehet az illető hölgy, ha így viselkedik
shanana: nézőpont kérdése :)
Egyébként szerintem a mostani generációba az internet azt "neveli bele", hogy bármit megtehetsz online gondolkodás és morális gátak nélkül, szomorú...
"Egyébként szerintem a mostani generációba az internet azt "neveli bele", hogy bármit megtehetsz online gondolkodás és morális gátak nélkül, szomorú..."
Nyugi, van amelyik ezt megcsinálja személyes ismerkedés esetén is....
22:54 - az sem rossz...
22:54: Én pont ezért nem próbálkoznék be így, ma már sajnos a szolidabb külső is takarhat szörnyű belsőt
Előzőek: tényleg rohadt szarul esik az ilyen, nálam többször megesett már. Ilyenkor meg persze az ember fia magában keresi a hibát, hogy mit ronthatott el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!