Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki korrekt emberi módon tud nem-et mondani és visszautasítani?
Na most a "hagyj békén" miért durva, mit kellett volna mondania?
Nem nagyobb illetlenség ismeretlent megszólítani?
22:54 vagyok..
Ismeretlent megszólítani miért lenne illetlenség? Ez csak egy jól bevett magyar mentalítás...sajnos. Próbáld meg ezt eljátszani magyarországon, aztán például az osztrákoknál, vagy a németeknél. Ott nem lehurrognak, hanem nyíltak az emberek egy kis társaságra.
Én Mo.-n is szoktam tök ismeretlen emberekkel beszélgetni buszon/villamoson.
Nem kell ennyire bef*sva lenni a személyes kontaktustól.
Én is hülyét kapnék, ha leszólítana vki az utcán, h bejövök neki, meg ismerkedjünk. Minap utánam jött egy fazon, vagy 20 évvel idősebb nálam, gyerekkel voltam!!!, és nekiállt szövegelni, hogy nem lennék-e ismerőse a fészen, meg ilyenek, nagyon tetszem neki, stb. Hát engem ne szólítgasson semmi gyökér!
Ha valaki csak úgy megszólít, mert szituáció van, vagy bármi, azzal nincs gond, de ne legyen már ilyen egyértelmű, hogy akar vmit.
27L
27L megint, hát én sem válaszolok mindenkinek a neten, aki ír. Felszívódni pedig pont a pasik szoktak. Miután szétoltom őket. xD
Némelyik olyan rámenős, hogy lehet már azzal is bunkó vagyok, aki tök normális lenne amúgy. Ez van.
Elvált vagyok, és sokan nem tartják tiszteletben, hogy nem egy 15 évesnek írogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!