Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap mit csináljak? Megölelem, de meg is csókoljam? :$
Figyelt kérdés
17f vagyok a lány 16 éves. Másfél hónapja ismerem és szerelmes vagyok belé. Mindennap együtt megyünk suliba (vonat)
néha együtt is jövünk,hazakísérem.
Mindig megölelgetem megszeretgetem és már kevés.
Holnap délután sétálunk és arra gondoltam,hogy lépek.
Ő már amivel csak tud utal rá,de nem merem :S
Pl.ma is mondta msn-en,hogy van egy jóhíre. Kérdeztem mi ?
Azt mondta h vasárnap ráér egész nap.
Kérdeztem h h? Mert eddig úgy volt h megy meccsre.
Azt mondta h van jobb dolga is.
Kérdeztem h mi?
Azt mondta h talizni velem :)
Meg hagyja h megöleljem, és sztem már a csókot is hagyná de nem merem :S
Mit tegyek ?
Ha megfogom a kezét az nagyon járás gyanús ?
2011. máj. 6. 22:49
1/8 anonim válasza:
fogdmeg a kezét!! netököölj!! mirevárszmég??:D énis ugyanígy vagyok de ő a fiú és én alány.neki kell lépni :( szoval ha rám halgacc azlesz az első h megöleled , átszorítod a dereká és megcsókolod.. majd megfogod a kezét.. legalábbis én ígytervezem ha az én hercegem 1x megcsókol.:$:D remélem segtettem. :)
2/8 anonim válasza:
Ezekből levonva már ő is akarja. Szerintem nyugodtan megcsókolhatod, hiszen szereted, és ő is utal rá hogy viszonozza. Ha nem akarna semmit akkor nem írna ilyet MSN-en! ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Am most is írta msn-en h Szija Gergőm <3 jóéjt :$$$
2011. máj. 6. 23:10
4/8 anonim válasza:
Legyél férfi, és tedd már meg végre! Hetek óta képtelen vagy rá, ne játszd a szűzkislányt..
5/8 anonim válasza:
utolsó.: ez bunkóság. ha ilyet mondax 1 csajnak azonnal kivág.. te meg lépjéél!! :D
6/8 anonim válasza:
Csókold már meg a szerencsétlent, hát mit csináljon még, transzparenst, hogy "igggen én is szeretlek, csókolj már meg"? Jajj ti fiúk mennyit bírtok teszetoszázni...ám aranyos vagy nagyon :)
7/8 Bakos G. Bence válasza:
Na, mi lett? 5 év után 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!