Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy (szerintem) depressziós srácot nagyon óvatosan visszautasítani?
Figyelt kérdés
1-szer találkoztunk csak, neten ismerkedtünk meg, és teljesen belém szeretett. De én ezt még nem érzem, és a viselkedése sem mindig tetszik, úgy érzem most, h. nem szeretnék tőle semmit. De elég rossz passzban van mostanában, szerintem depressziós, és nem akarom megbántani. Már óvatosan mondogattam neki, h. én csak barátként tudok rá tekinteni, stb, stb. De nem tudom, h. mit tehetnék. Nem voltam még ilyen helyzetben, h. vki ennyire udvarolna (nevezhetjük már nyomulásnak is)
Huszonévesek vagyunk mindketten.
2011. dec. 28. 12:52
1/6 anonim válasza:
Mond meg neki konkrétan 20 évesen már bőven megkellet szokja ha nekem már 15 évesen sikerült... 1-el több lesz neki ennyi ...
2/6 anonim válasza:
ha csak net kapcsolat akkor nem lesz sok bajod belőle...mond azt neki hogy mi nagyszerű barátok leszünk...talán veszi az adást
3/6 A kérdező kommentje:
Elég labilis, folyamatosan változtatta a véleményét, h. mit akar tőlem, most épp ott tart, h. ő rájött, h. teljesen belém szeretett. És rájött, h. lehet, h. már mindent elrontott ezzel az állandó döntésképtelenséggel. Én az elejétől fogva mondtam neki, h. egyelőre barátságot érzek, 1 találkozóból még nem tudom eldönteni, h. mit akarok, de aztán nem találkoztunk többet, de most úgy tűnik, h. még 1-szer fogunk. (karácsonyi ajándék átadás miatt)
2011. dec. 28. 13:06
4/6 anonim válasza:
Ha leakarod pattintani, mindenképp határozottan tedd, ne megsértve, mert abból ki tudja mi lesz, ha tényleg depressziós. Amikor a kapcsolatotokról kérdez, ne gondolkozz a válaszon, mert ezt félreértheti, hallgasd meg, majd határozottan mondj nemet rá.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, mert most ilyen időszakában van, h. ő nem kell senkinek. Mert kb. 1 éve szakított a barátnőjével, és azt már nagyjából kiheverte. De eddig nem volt senkije, és most teljesen beleélte magát, h. majd én leszek az új barátnője. Én sem tudom, h. mi lesz, ha visszautasítom, kicsit tartok a dologtól. De remélem, h. nem csinál semmi hülyeséget.
2011. dec. 28. 15:19
6/6 anonim válasza:
ez nem a Te problémád,hanem az ővé. forditott esetben ő foglalkozna veled? Nem hinném,ne vegyél felesleges terheket magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!