Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok utálják a nem materialista csávókat, akik nem vesznek minden hónapba új telefont, ruhákat, autót stb?

Átlag nő vagyok. Materialista, ami egy világnézet és köze sincs a kütyükhöz meg az autókhoz :-)
Tömegközlekedem, és nem zavar ha a pasi is így jár, mert ezzel kíméljük a környezetet. (kevesebb kipufogó gáz)
Mivel érett gondolkodású vagyok, nem érdekel más véleménye az én szokásaimról, hogy lenéz-e engem vagy sem, mert a másokról alkotott véleményünkkel valahol mindig önmagunkat minősítjük.
Ezt javaslom neked is: olyannal kezdj akivel közös vonásaitok vannak, ne nézz le másokat és akkor téged sem fognak.
Figyeljetek, szívből köszönöm a jó tanácsokat, de ezeket nem kértem. Egymagam is tudom, miként kell kezelni másokat, de mégegyszer köszönöm a tanácsokat.
Én csak azokat szeretném megérteni, akik lenézik azokat akik nem akarnak kitűnni vásárolt értéktárgyaikkal, hogy miért látják úgy, hogy valakinek vásárolnia kell cuccokat és igyekeznie, hogy minél nagyobb pompában tündököljön. Ilyen lány viszont egy sem válaszolt. Így nem tudom megérteni az ő érveiket, csak a saját magam által is képviselt oldal véleményét. Így sajnos nem egyoldalú a beszélgetés, mert nincs a másik táborból senki sem itt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!