Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriaszto a mai 22-29 éves noknek a husband material tipusu férfi?
Sziasztok. Valahogy nem sikerul a noknél a randizás kezdeti fázisánál. Az ismerkeos résznél, foleg az elején, mikor még csak online síkon megy a kommunikácio, valahogy a csajok unalmasnak találnak. Higgadtabb férfi vagyok, aki tényleg megért mindent, nem eroltetek semmit, tisztelettel is beszélgetek veluk, viszont néha humorosan természetesen. Talán kicsit régimodi "klasszikus" romantikus vagyok. Talán kicsit a féltés és torodés is tobb bennem, mint az átlagban. Nevezzuk úgy hogy férj anyag vagyok, ha mondhat valaki magára ilyet.
Tobbynire úgy néz ki, hogy za online fázisban elég nehézkesen megy, aztán személyesen viszont átfordult. De így ilyen felállásban elég nehezen tudok akár mit is indítani és folytatni vagy legalább eljutni a személyesig, mert másodlistára kerulok a randi sorszámban a noknél 1-2 ora/nap és elég nehezen tudok tovább lépni a személyesig.
Kedves holgyek, unalmas vagy elriaszto ez a fajta természet egy 31 éves férfitol? Esetleg valami tanácsot, észrevételt szívesen fogadok.
Koszonom.
Igen, a kérdésben emlitett 21 év tényleg alacsony. Magam is bevallom, hogy nem is találom meg az oszhangot az ilyen koru lányákkal. El is ismerem és én magam is legjobban azzal a 25+ban érzem a legjobban magam.
Ami pedig a 20 as válaszát illeti teljesen korrekt és értelmes válasz jo meglátásokkal. Igen, valoban igaz, hogy nagyon szeretnék az életembe egy barátnot, és igazábol o hiányzik az életembe már csak. Hozzátartozik, hogy a kozos házépítést egyutt tervezem vele, megsporolva meg van rá a kello osszeg, de egyutt akarom vele csinálni és megvárom, hogy megtaláljam igazit. Talán épp azért, hogy o is ugy érezze, kozos a dolog, nem csak beleul. Lehet hogy a noknek valahogy mégiscsak az johet le, hogy nekem csak egy barátnore van szukségem, de valojában nekem tényleg egy igazi társ kell, nem csak akárki, aki jon. En épp hogy úgy vagyok belállítva, hogy egy tokéletes osszhang és szeretet, lángolo romantika kell egy kapcsolatba. Nem csak hogy elvagyok valakivel, de van barátnom. Elozot épp ezért zártam le, mert pont ilyen volt. De jo meglátás, igyekezni fogok, hogy egy kulso szemlélo jol fogja fel a valoságot.
Nekem bejönnek az ilyen férj tipusú, védelmező, tenyéren hordozós papucs férfiak. A legjobb!
Ha amúgy vonzó külsőleg is.
De a legtöbb mai nőnek kortólbfüggetlenül, nem ilyen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!