Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az egyik legjobb tulajdonságom, hogy tipikus "husband material" vagyok, hogyan tudnám ezt online ismerkedésnél kifejezni?(többi lent)
Figyelt kérdés
23/F
Eddig nem nagyon voltam online ismerkedésre szorulva, de sajnos így alakult és az egyik legjobb tulajdonságom lehetetlen megmutatnom ez miatt. Élőben azért könnyebb dolgom van, érződik rajtam valamennyire, de képeken vagy bármilyen jó leírásban lehetetlen ezt kifejeznem. Viszont személyes találkozóig eljutni nem a legegyszerűbb és nagyban segítene, ha még az előtt sikerülne valahogy ezt megmutatnom a másik félnek.
2022. ápr. 15. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ez valami férj alapanyagot akar jelenteni?
Ebben a korosztályban ezzel sehogy sem fogsz kitűnni. Majd 35 évesen talán
2/6 anonim válasza:
Tehát nem vagy jóképű meg vicces mi?
3/6 anonim válasza:
husband material = egy elhízott béta vagy aki képes kutyaként viselkedni a nőnek
4/6 anonim válasza:
Keresem leendő gyermekeim anyját ;)
5/6 anonim válasza:
Esetleg kifejthetnéd, miért vagy husband material és utána pedig írhatnád "élőben érezni/látni fogod 😉". Vagy hasonló 😃
6/6 anonim válasza:
Husband? Ö...akkor Te is rockzenekarban gitározol és nem vagy elhízva és a kopaszidás jelét sem fogod mutatni 20 év múlva sem? Mert nálam ezt jelenti, de kinek a paplan ugyebár 💪🤘🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!