Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 170 cm akkor az egyből a legtöbb nő látáskörén kívül esik kivéve ha pénze van?

Ja persze ha Brad Pitt genetikával jön világra az ember akkor lehet a magasság se akadály csak hogy ez nem a gyakorlat

A baj az alacsony férfiakkal (azon kívül, hogy férfiatlanok), hogy iszonyatosan frusztráltak és komplexusosak. Az igazi férfi 180 de inkább 185 cm felett kezdődik, erre a legtöbb lány rájön idővel és szépen kirostálja a "törpéket".
19/L

16-os: látszik micsoda tapasztalt, komoly értékrenddel bíró felnőtt hölgy vagy;))
Se nem komplexusos se nem kompenzál és főleg nem férfiatlan egy 170 centis hapsi. És azt se látom, hogy sikertelenek lennének a nőknél.
Fiam apja 170 magas. Soha nem volt gondja a csajozással.
Férjem 172, bámulják a nők az utcán, látom a reakciókat.
Ki kéne találni valami új indokot, miért nem sikerül az ismerkedés, mert nem a 170 cm az oka.

Az én exem is 170cm.. szerettem, hogy ekkora, kisebb már ne, de a magas férfit nem szeretem!
Én alacsony vagyok, 160cm és nem akarok ovisnak tűnni egy létra mellett.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!