Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 170 cm akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 170 cm akkor az egyből a legtöbb nő látáskörén kívül esik kivéve ha pénze van?

Figyelt kérdés
Egy 150-160 centis nőnek miért nem felel meg egy 170 centis férfi? Jön a duma, hogy mert a védelem meg erősség stb, hát attól, hogy valaki 180 vagy 190 cm vagy több nem egyenlő azzal, hogy meg is tudja védeni a nőjét akár egy 160 centistől is..
2022. júl. 21. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Egy 170 centis ember is lehet önbizalommal teli, normális értékrendű, de ahhoz az kell, hogy valamilyen téren kompenzálhasson (sport, stb.). Ha nincs ilyen, a múltbeli csalódások miatt egy önbizalomhiányos görcs lesz, aki ugyanezt a kalibert vonzza nőben. Én voltam 6 évig ilyen férfival, hát egy iszonyat labilis p.csa voltam, azért imponált valószínűleg az ő mentális instabilitása is. Én nem kezdenék már alacsony fickóval, mert többször megégettem magam velük. Jöhet a lepontozás. XD
2022. júl. 21. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy magas pasi is lehet gázos személyiségű, nem ez alapján választok. De hogy minden héten kiírja ezt a kérdést valaki (lehet, h mindig ugyanaz a gyerek), az tényleg marha irritáló
2022. júl. 21. 20:39
 3/18 A kérdező kommentje:

Ja tehát egy 170 centis férfiinek kompenzálnia kell, de ha 180 cm akkor már nem alacsony mert ugye az a 10 cm sokat számít akkor már nem instabil mentális akkor már ő a nyerő

2022. júl. 21. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

165 centi vagyok, lányom apja 166 volt, jelenlegi párom 170.

Csomó alacsony férfinak van nője!

Unalmas már ez a sok hülye rinya.

N 30

2022. júl. 21. 20:45
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltétlenül, 172cm magas vagyok és tetszek egy 175cm magas csajnak!

És ez csak akiről biztosan tudom!

2022. júl. 21. 20:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

#3: Hát a kommenteddel is bizonyítod, hogy frusztrált vagy a magasságod miatt. Mindenki kompenzál valamiért, és kell, hogy valamiből önbizalmat merítsen, most abban mi van, ha ezen a téren vagy hátrányban? Ez van. Nekem akkora a mellem, mint egy dagi 12 éves fiúnak, hidd el, hogy frusztrálnak engem is a nagy, feszes mellű lányok, de arra fókuszálok inkább, hogy vicces meg intelligens vagyok. Persze tudom, nő vagyok, nekem az élet csak móka és kacagás. XD

Nem tudom, hogy mit kell kiakadni azon, amit írtam, egy olyan kérdés alá kommentelgetünk épp, ahol a pénzzel való kompenzációról van szó.

2022. júl. 21. 20:51
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem a magasságoddal van a baj. Nem gondolod?,
2022. júl. 21. 21:00
 8/18 A kérdező kommentje:

Ha egy férfi 170 cm magas a nők nagy része egyből lenézi, leköpné..

2022. júl. 21. 21:05
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Kétlem, hogy valaha hallottad ezt nő szájából, max. annyit, hogy nem akarnak veled ismerkedni. Arról nem a világ tehet, hogy te ilyeneket magyarázol magadnak egész nap.
2022. júl. 21. 21:07
 10/18 A kérdező kommentje:

Mert ha ezt mondja akkor az vajon mi? Látja 170 cm vagy és nem érdekled , semmibe néz

2022. júl. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!