Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 170 cm akkor az egyből a legtöbb nő látáskörén kívül esik kivéve ha pénze van?

Ja tehát egy 170 centis férfiinek kompenzálnia kell, de ha 180 cm akkor már nem alacsony mert ugye az a 10 cm sokat számít akkor már nem instabil mentális akkor már ő a nyerő

165 centi vagyok, lányom apja 166 volt, jelenlegi párom 170.
Csomó alacsony férfinak van nője!
Unalmas már ez a sok hülye rinya.
N 30

Nem feltétlenül, 172cm magas vagyok és tetszek egy 175cm magas csajnak!
És ez csak akiről biztosan tudom!

#3: Hát a kommenteddel is bizonyítod, hogy frusztrált vagy a magasságod miatt. Mindenki kompenzál valamiért, és kell, hogy valamiből önbizalmat merítsen, most abban mi van, ha ezen a téren vagy hátrányban? Ez van. Nekem akkora a mellem, mint egy dagi 12 éves fiúnak, hidd el, hogy frusztrálnak engem is a nagy, feszes mellű lányok, de arra fókuszálok inkább, hogy vicces meg intelligens vagyok. Persze tudom, nő vagyok, nekem az élet csak móka és kacagás. XD
Nem tudom, hogy mit kell kiakadni azon, amit írtam, egy olyan kérdés alá kommentelgetünk épp, ahol a pénzzel való kompenzációról van szó.

Ha egy férfi 170 cm magas a nők nagy része egyből lenézi, leköpné..

Mert ha ezt mondja akkor az vajon mi? Látja 170 cm vagy és nem érdekled , semmibe néz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!