Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek számít a férfi személyisége és az, hogy a férfi emberszámba vegye, akkor GWM hogy lehet, hogy nem incel?
Jól néz ki? Hát,nincs túl magasan a léc ezekszerint.
Mi egy ilyen ország vagyunk. Berki, Győzike, stb....
Kulcsár Edina nagyon nem az ország legjobb nője, anyaként, feleségként nem minősíteném. Ahogy otthagyta a férjét, otthagyja ezt az újmagyart is egy csettintésre. Pont ezért illenek a sorba: emberi hulladékok, egy kor termékei, mint a medvesajt, vagy a Váncza sütőpor.
A mai nőknek a pénz számít, mert ebben látják a biztonságot. A nőket a személyiség soha nem is érdekelte, ez a valóság.
Istenem, nem azt mondtam, hogy álmaim férfija. Azért azt nem lehet rá mondani, hogy csúnya, bár nekem a sok tetkó mindig megszépíti az embert. Ez van. 😇
#2 GWM jól néz ki? Akkor milyen a rossz? A cigánysoron minden második kancigány ilyen, csak barnább.
Meg sokkal szegényebb...
Az a nő aki vele van, pontosan egy db nő. Mintha az egész férfinemet próbálnád megítélni mondjuk ez alapján a GWM alapján.
Vagyis a logikád szerint ha ő egy bunkó fasz, akkor te is az vagy? Hiszen mindkettőtöknek ugyanaz van a lába között, és akkor ezek szerint ugyanolyanok is vagytok. Akkor ne csodálkozz, hogy senki nem akar járni veled, hisz GWM férfi és gyökér, mivel te szintén férfi vagy, ezért nyilvánvalóan szintén gyökér vagy.
Amúgy nem tudom kik szeretik őket, tegnap nagyon unatkoztam és elolvastam pár face kommentet a mostani "balhéjuk" alatt, kb csak a rasszista poénok mentek, és mindenki szörnyülködött, hogy milyen tajparaszt ez a két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!