Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kisportolnom kigyúrnom magam átlagos izomtalan férfiként vagy teljesen felesleges mert a nőknek úgyis a személyiség számít azaz mennyire vagy humoros, mennyire tud veled jól elbeszélgetni és mennyire vagy intelligens?
Téged a nőknek egyetlen tulajdonsága vonz?
Csak azért kérdezem, mert szerintem a nőket sem csak 1 dolog.
Minél többet tudsz felmutatni a bicepsztől az IQ-ig, annál jobb leszel a szemükben
Érdemes ha izmosabb sportos tested van.
De ha a fejed borzasztó akkor b**aszhatod az izmaidat.
#3 Annyira szeretem ezt a felszínesezést. :D
Mindig az a felszínes, akit le akarunk húzni a magunk szintje alá. Jobban néz ki? - Felszínes.
Bezzeg én nem vagyok felszínes, amikor olyanokról állítok valamit, akikről annyit tudok, hogy konditerembe járnak és ebből egyből levezetem, hogy milyen emberek. :D
Miért lenne felszínes, akinek az a vágya, hogy jól nézzen ki? Lefogyjon vagy épp megizmosodjon?
Amikor bemegyek egy ruha boltba azt fogom kiválasztani, ami tetszik és ami jól áll nekem, mert jól szeretnék kinézni benne. Ez teljesen természetes és senki nem fog felszínesnek gondolni emiatt. Miért ne változtathatnék a testemen is akár, ha úgy gondolom, hogy ettől jobb lesz életminőségem, javul az önbizalmam, önképem? Miért lesz csak ettől a ténytől valaki felszínes?
Pénzed van? Farkad nagy ?
Egymagában semmit nem érsz azzal ha izmos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!