Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kisportolnom kigyúrnom magam átlagos izomtalan férfiként vagy teljesen felesleges mert a nőknek úgyis a személyiség számít azaz mennyire vagy humoros, mennyire tud veled jól elbeszélgetni és mennyire vagy intelligens?
Nem mondom, hogy ne sportolj vagy gyúrd ki magad, de azért csodát ne várjál tőle. Ugyanis azt kell megérteni, hogy a nők *született* jópasit akarnak, aki a jó génjei köszönhetően alapból bejön a nőknek, és nem kigyúrt béna pasit.
Ezért is szoktam mosolyogni a jó tanácsokon, hogy legyen kutyád, hobbid, fejleszd a személyiséged, meg hasonlók. Tök mindegy, ha nem nézel ki jól, ívben tesznek mindezekre. Mint mondtam, jó pasit akarnak, nem hobbival, kutyával vagy bármilyen személyiséggel rendelkező béna pasit.
Ha csak a nők miatt csinálod akkor totál értelmetlen és fölösleges.
Lásd:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Azért felesleges, mert egyrészt minimum 10 évre van szükséged ahhoz, hogy legyen valami látható eredménye, másrészt ezzel csak a felszínes nőket vonzod be, akiket csak a külsőd fog érdekelni.
Persze, meg lehet 2-3 évet spórolni cuccozással, de hosszú távon te fogod megszívni. Amit koksszal szerzel, azt csak koksszal tudod megtartani.
Én voltam már versenysportoló Adonisz is, 50 fölött meg már csak vékonyka öreg.
De tán fél év volt, míg pár nélkül éltem, szóval ez nem dönt el semmit.
De sportoljon csak, abból baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!