Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy az életben minden igazságos? Nyílván nem. Az a fontos, hogy az igazágtalanságok ellenére jobbá tudunk-e válni és jobbá tenni a környezetünket, vagy bezuhanunk a rossz lelki állapotba és magunkkal húzzuk a környezetünket.
A világon mindenből létezik alul- és túlértékelt. Próbáljuk megtalálni az arany középutat :)
"Léteznek alulértékelt férfiak és túlértekelt férfiak?"
Igen.
Van egy haverom, közelebb van már a 40-hez, mint a 30-hoz.
Nem néz ki jól, szarok a fogai, vékony, de egyszerre dagadt, "löttyedt", férfi csöcsei vannak meg nagy bele, közben meg pálcika lábai és karjai.
Szüleivel él, szar, minimálbéres munkája van.
Mégis egész életében ragadtak rá a nők, és nem csak az olyanok akik amúgy senkinek sem kellenének.
Állítása szerint legalább 50+ nővel volt már.
Egyetlen egy olyan dolog van benne, ami valamilyen szinten kiemeli a tömegből az a szövege. Iszonyt mennyiséget tud pofázni, és szinte mindenkivel képes erre.
De amúgy ezen kívül soha nem értettem mit esznek rajt a nők, hogy miért fekszenek le vele, hogyan tud állandóan jobbnál jobb csajokat megfogni.
Szerintem ő egy messze túlértékelt férfi, ahoz képest, amit nyújtani tud.
Itt a tökéletes példa a válaszomra...
3-as voltam
Aki látszólag "alulértékelt", tehát kívülről olyan helyesnek,rendesnek tűnik, közben még sincs sikere a nőknél, annál mindig van valami kattanás.
Ellenben olyanok meg tényleg vannak, akik csúnyák és nem is különösebben pénzesek, mégis klasszisokkal jobb nőket szednek fel, mint ők maguk. Meg kell kérdezni, hogy csinálják.
Nem, rohadt szemét incelezni itt azt szokták, aki azonfelül, hogy sikertelen a nőknél, rosszindulatú is velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!