Mi az a mai világban ami leginkább túlértékelt és leginkább ami alulértékelt?
Tehát amiről 15 év múlva ki fog derülni hogy mennyire vacak ahhoz képest hogy mindenki ilyent akart vagy hogy ilyen sokba került, valamint ki fog derülni hogy mennyire senkinek nem kellett és mennyire olcsó volt, de nagyon is fontos, értékes.
Persze anyagi és nem anyagi értékekről is beszélek.
És nem olyan elpuffogtatottakra gondoltam mint a barátság vagy a szeretet meg isten stb. mert az nyilván örökértékű.
"És nem olyan elpuffogtatottakra gondoltam mint a barátság vagy a szeretet meg isten stb. mert az nyilván örökértékű."
Pedig Isten elég gyors ütemben megy kifelé a divatból.
5
És téged ez miért zavar? Mi az isten köze van másnak ahhoz, hogy mire költöm a pénzem? Nem mintha földhöz vágna 1000 euró. Nem mindenki keres 200 nettót. :)
Azért az túlzás hogy két éven belül egy csúcskészüléket lehagyna bármilyen belépő szint.
Évekig szenvedtem 30-40ezer forintos telókkal. És pár dologban mindig használhatatlanok voltak. Ráadásul évenként kellett cserélni. Ha veszek egy csúcsmobilt 3 évig telefonom van.
Kamerás képességei egyáltalán meg sem közelítették a 2 évvel ezelőtti csúcskategóriákat. Most van egy közép-felső kategóriás telóm 150-200ezer közöttit tartom annak. Na az pont a két generáció előtti ugyanazon márkás csúcs kütyüvel egyező kamerát kapta. Amivel egyébként meg vagyok elégedve. De már azért megérte mert nem bosszankodom és nem veszi el az időmet feleslegesen az olcsó mobil mindenféle nem várt hibája hiányossága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!