Melyik ország a legtúlértékeltebb és a legalulértékeltebb?
Eu-ban?
Hollandia a leginkább túlértékelt.
Az ellenzéki kommentelőket elnézve Magyarország a legalulértékeltebbek, hisz állítólag Bulgáriával vagyunk eg szinten.
A legtúlértékeltebb Szlovákiát mondamám, hisz állítólag már fényévekre van tőlünk.
A fideszesek Magyarországot értékelik legjobban túl, és magukat.
Látnivalók szempontjából is nagyon túlértékelt Magyarország, nemzetközileg.
Szerintem a Benelux államok együtt nagyon túlvannak értékelve, szinte az összes csak kereskedelemből és bürokráciából él, lényeges mezőgazdaság alig, viszont brutál fennhordják az orrukat.
Alulértékelve meg az összes poszt-komcsi állam. Azt hiszik a legtöbben nyugaton hogy itt valami barbár nyomor tanya van. Nem vicc, volt aki megkérdezte tőlem ismerkedésnél hogy "tudom-e mi az a McDonalds' és ki akarom-e próbálni.".
" lényeges mezőgazdaság alig"
Ehhez képest Hollandiában az átlagos hektáronkénti termésátlag gabonából a duplája a magyarnak... :D
Túlértékelt:Izrael és Románia
Alulértékelt: Magyarország
Té : Nippon szigetek.
Aé : Porkland
Túlértékelt az EU-ban szerintem Belgium.
Az EU fővárosa Brüsszel, meg Brüsszel így-úgy, a "gazdag nyugat" stb., viszont Belgium Nyugat-Európai mércével egy eléggé szegény ország, sok helyen brutál magas munkanélküliséggel.
Brüsszelen látszik a legjobban, hogy a belga állam nem képes a szegénységgel mit kezdeni, és nem a bevándorlás miatt. Brüsszelben éjjel komplett kisebb utcák vannak, ahol egymás mellett fekszenek a BELGA hajléktalanok, át kell rajtuk lépkedni, mert az egész utcát beterítik, ráadásul Brüsszel maga is egy lepukkant, ocsmány város.
Vallóniában (Belgium francia része) egyes helyeken a 20-23%-ot is eléri a munkanélküliség, kb Flandria tartja el az egész országot.
#4 "Azt hiszik a legtöbben nyugaton hogy itt valami barbár nyomor tanya van." Azért nem járnak messze a valóságtól.
Brutális orr fennhordás is a magyarokra jellemző inkább, akik állandóan áldozatnak mutatják be magukat akiket elnyomnak 🤣
Túlértékelt: USA.
Alulértékelt: Skandináv országok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!