Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOK, nő miért nem érti meg, hogy nem a diploma, nem a miniruha, nem a napi anal az, ami megmozgatja a legtöbb férfi fantáziáját, hanem a visszafogott, kis finomság?
Te miért nem érted meg, hogy se a nők, se a férfiak nem egy kaptafára készültek?
A párom büszke rám, mert két diplomám van. Persze, nem ez döntött, mikor engem választott, de fontos szempont volt, hogy értelmes nőt találjon maga mellé, akire az intellektusa miatt is fel tud nézni. Tény, hogy mini ruhában, vagy a Balatonon bikiniben kategóriákkal előbb engednek át az autósok, ahogy a férfiak szeme is többet és hosszabban tapad oda, mint farmer pólóban. Persze, egy nő farmer an és pólóban is lehet szexi, de ettől még látványosabb miniben.
Az anál sok férfinak elvárása, a párommal az elején közöltem, hogy véletlenül se. Ő neki se vonzó az ilyesmi, így könnyen lemondott róla.
És valóban, van olyan férfi, akit a finom nők fognak meg. Ez a csaj szerintem inkább egyszerű, mint finom, de ezzel sincs baj.
Épp ez lenne a lényeg, hogy sokféle ízlés van, így mindenki lehet önmaga, találni fog magához való párt.
Szerintem ez egyénfüggő. Mindenkinek más jön be és az emberek nem egyformák.
Vannak férfiak akiknek bejön a miniruha, van akinek nem.
Ne gondold túl.
5.-re.
Mert erre van igény.
A diploma jó esetben tudást, kitartast, motivációt, célokat jelent, szerintem ez szexi.
A miniruha is szexi, ha tudják viselni.
Az anált pedig sok nő és sok férfi imádja.
A visszafogott kis finomsagot ezek nem zárják ki, mindennek meglehet a maga helye és ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!