Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiatal lány, miért tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lány, miért tart az érettebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Zavaró a magabiztosság?

Baj, hogy nem romkocsmába visz, olcsó sörre?

Gond, hogy van kiforrott zenei ízlés?

Probléma a felnőtt ruhaviselet?

Ciki, hogy nem anyuéknál lakik, és van kocsija?

...

2021. dec. 21. 21:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%

Nem tartunk, hanem nem akarunk idősebb pasit.

Már megint egy beképzelt tata, aki azt hiszi, hogy csak megvénülve lehet valaki magabiztos és jóízlésű. (Mellesleg mihez képest)

2021. dec. 21. 22:01
 2/32 anonim ***** válasza:
87%
Ronda a bőre és szaga van
2021. dec. 21. 22:01
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

az nem jut eszedbe, hogy nem ‘tartanak’ toled, egyszeruen csak nem normalis, ha olyan korosztalyra nyomulsz, aki konkretan a lanyod lehetne??!

egyebkent hiaba probalsz ‘menozni’ attol senki nem fog hasraesni, hogy 40 evesen nem anyaddal laksz es esetleg meg tudod hivni a csajt egy 1500 forintos pohar borra. ezeket sok fiatal, helyes pasi is tudja.

2021. dec. 21. 22:08
 4/32 anonim ***** válasza:
4%

Minden kiscsaj idősebbet akar tizenévesen, aztán van aki később is.

Én csak röhögni szoktam azon hogy ebben a mínuszban szarrá fagynak a kis kefe fejűekkel...

2021. dec. 21. 22:08
 5/32 anonim ***** válasza:
84%
Perverz tata ismét akcióban.
2021. dec. 21. 22:09
 6/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális, hogy sok ,,érettebb férfi" fiatal lányokra hajt. Ez Eléggé visszataszító, talán ezért tartanak..

Keress korodbelit pedofil f@sz

2021. dec. 21. 22:14
 7/32 anonim ***** válasza:
75%

Én 34 évesen is bemegyek a romkocsmába velük ha kell🙂

F

2021. dec. 21. 22:14
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
34 éves sem kéne.
2021. dec. 21. 22:16
 9/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartok tőlük, csak egyrészt taszítóak külsőre 90%-ban, másrészt mivel engem szemeltek ki, számomra taszító az értékrendjük is (feszes pina kell, látszik, hogy olyan dolgoktól vannak elragadtatva velem kapcsolatban, amire csak az elkeseredettek figyelnek fel, az nem is számít, hogy semmi közös témátok a különböző életszakaszok és élettapasztalat miatt, stb). És akkor még attól nem is beszéltünk, hogy a legtöbbje gyerekes, ami alapból kizáró ok vagy egyenesen a felesége/családja háta mögött próbálkozik, ami meg aztán tényleg az undorítóság legalja. És ja, lehet gúnyolódni azon, hogy te már nem romkocsmában iszol, mint a korosztályom és nem jelent már kérdést, hogy hogy kezdesz pályát és hova költözöl, de pont ezért nem kérek belőletek, mert én társat akarok, aki ott tart, mint én, akivel együtt növünk fel. És sokat elárul rólad, hogy annak a korosztálynak a nőjeire nyáladzol, aminek a férfitagjait lenézed olyan dolgok mentén, ami a mi életünkben is jelen van. Tehát minket is lenézel.
2021. dec. 21. 22:23
 10/32 anonim ***** válasza:
89%

Egy fiatal srác is lehet magabiztos, ehhez nem kell öregnek lenni.

A romkocsma tök jó hely, hangulatos, van pénzem de szívesebben járok oda, mint elegáns bárokba, utóbbiba évente ha kétszer betérek.

Kiforrot zenei ízlés az azt jelenti, hogy képtelen lépést tartani a mai zenei szférával? Olyan tata nekem nem kell, akinek azt kell magyarázni, hogy milyen fiatal, világhírű zenészek vannak manapság, és miért kiemelkedő a munkájuk.

Nekem nem kell kocsi, fővárosban lakom és fontos a környezetvédelem, inkább villamosozom, a kényelem nekem másodlagos, hamar eljutok A-ból B-be így is.

Az meg szintén nem érdekel, ha a korosztályomból valaki a szüleivel lakik, a lényeg, hogy később akarjon velem összeköltözni, ha eljutunk odáig és legyen igénye leválni a szülőktől.

2021. dec. 21. 22:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!