Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal lány, miért tart az érettebb férfiaktól?
Zavaró a magabiztosság?
Baj, hogy nem romkocsmába visz, olcsó sörre?
Gond, hogy van kiforrott zenei ízlés?
Probléma a felnőtt ruhaviselet?
Ciki, hogy nem anyuéknál lakik, és van kocsija?
...
Volt idősebb párom. Neki már mindene megvolt, nem tudtunk közösen fejlődni. Meg mikor én pl 45 éves lennék, ő akkor már 57 lett volna. Márcsak a szexualitás miatt is necces.
Mostani párom 2 évvel fiatalabb, sokkal jobban megértjük egymást.
Nekem mindig idősebbek tetszettek,de sosem akartam komolyabban és elmondom miért:
Pontosan ezért,mert az idősebb férfiaknak autójuk van,biztos állásuk, lakásuk,vissza is élnek vele rendesen:
Pl velem azért rendszeresen éreztették,hogy amúgy kevés vagyok hozzájuk,semmiben nem vettek komolyan,számukra mi csak kislányok vagyunk.
A tetejébe pedig elhiszik,hogy bármit megtehetnek,csak mert tapasztaltak. 22/N
Öregek vagyunk nekik.
Ez van.
Az apjuk lehetnénk.
Keress csak szexre fiatal csajokat, vannak akik az idősebbekre buknak, tapasztalat.
Van egy 20 éves kiscsaj, az meg van őrülve értem, hiába vagyok 45 éves, aputestű, kopaszodó házas pali.
És nem ő az egyetlen.
Nem tartottam fiatal lányként sem. Most, 30 évesen épp egy 52 éves érdekelne, de sajnos nős és ami még nagyobb baj, gerince is van, szóval ebből nem lesz szex.
Amíg csak a szexről szól a történet, nincs mitől tartani. De amikor jön, hogy főzzek, költözzünk össze, végezzek házimunkát rá/helyette is... hát igen, az világgá szaladós kategória. Márpedig az idősebbekben ez még benne van.
Mármint az öregektől?
Gondolj bele mit szóltál volna ha fiatal kis tizen-huszonévesen odament volna hozzád valami lelakott, abszolút nem jól kinéző (mert gondolom te se vagy adonisz) 40es nő, és megpróbált volna az ujja köré csavarni.
Nem az a baj hogy félnek tőled, hanem hogy jobbat érdemelnek.
Érdekes, az élet kicsit más, mint amit itt írnak...:D
A sok kis nyomi incel, meg a zsíraranka mit is írhatna ebben a kategóriában? :D
Kutyának nem kell egy se, ezek beismerjék, nekik bejön bármi is? Hahaha. Egoista kis pcsök.
Teljesen egyetértek a 19-essel.
Én is szellemileg visszamaradottabbnak tartom ezeket az embereket. Egy korához méltó szellemi szintű embernek egy hozzá képest kölyök társasága nem szórakoztató, főleg nem párkapcsolatban. Ezek az emberek csak a valagat látják benned és a fiatal picsát, amivel lehet villogni az öregotthonban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!