Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal lány, miért tart az érettebb férfiaktól?
Zavaró a magabiztosság?
Baj, hogy nem romkocsmába visz, olcsó sörre?
Gond, hogy van kiforrott zenei ízlés?
Probléma a felnőtt ruhaviselet?
Ciki, hogy nem anyuéknál lakik, és van kocsija?
...
Én egészen mostanáig pont tojtam a korkülönbségre. Olyan embert kerestem akivel egy hullámhosszon érzem magam, őszintén úgy ahogy azt kell. Randiztam velem egyidossel is fiatalabbal, pár évvel idosebbel és sokkal idősebb is képbe került. Konkrétan 20+ év korkülönbség, vele éreztem magam a legjobban (most lehet elítélni). Egészen addig amíg ki nem derült hogy barátnője van. És akkor onnantól borult a nyakamba a szar, és rájöttem hogy tőlem várja a döntést az X év tapasztalata ellenére. Csak gratulálni tudok hozzá. Baromi nagy csalódás volt, és sajnos a többi jóember is akivel összehozott a sors.
Nálam nincsenek nagy elvárások.Ha tetszik ,bejovunk egymásnak legyen velem őszinte kész. Ne adjon el valami más képet magáról,ne játszon ,nem kell megfelelni. Legyen önmaga,ha működik akkor működik.
Nem eltartani akarom magam, nem nevelgetni kell, meg terelgetni. Valaki olyan akivel lehet közösen fejlődni. Ha csak pár hónapig akkor addig ha évekig akkor addig.
Ezek után mondom én is azt hogy menjetek csak vadászni a saját korosztályotokban, bár ahhoz lehet végre meg kéne növeszteni a tökeiteket.
Én csak saját magamból és a közvetlen környezetemből tudok kiindulni. Mostanában egyre inkább észre sem vesznek a 25 év körüli lányok (33 vagyok), és a haveri köröm is ezt tapasztalja. 10 éve valahogy könnyebben ment. Mármint akkor sem ment valami fényesen a társkeresés, de a mostanihoz képest azért jobb volt a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!