Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiatal lány, miért tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal lány, miért tart az érettebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Zavaró a magabiztosság?

Baj, hogy nem romkocsmába visz, olcsó sörre?

Gond, hogy van kiforrott zenei ízlés?

Probléma a felnőtt ruhaviselet?

Ciki, hogy nem anyuéknál lakik, és van kocsija?

...

2021. dec. 21. 21:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
16%

Mert buták. Nem gondolkodnak racionálisan, és nem tudják felmérni a lehetőségeket.

Ráadásul végletekben gondolkodnak, lásd az itteni kommenteket. Egyből 40-50 évekre, meg gyerekre terveznek, és nem nézik azt, hogy fiatalon, egy normálisabb egzisztenciával rendelkező férfi mellett mennyivel könnyebb lenne számukra a diákévek, a munkakeresés, hogy ne kelljen az első, ócska melót elvállalnia, hogy fiatal lányként ne a MucsajFest fesztivál meg a 2 hét a nagyinál Ózdon legyen a nyaralás, vagy ha megtetszik egy cipő, akkor ne a kínai másolatot kelljen megvenniük.

De, szerencsére sok lánynak nyílik ki a szeme. És NEM, az aranyásásról beszélek, hanem a realitásról!

2021. dec. 22. 14:04
 22/32 anonim ***** válasza:
97%

Az ostoba az te vagy, ha azt hiszed, kellesz a fiatal lányoknak. Ráncos papika :D

Én velem egykorúval akarom megélni a dolgot, találtam magamnak jó munkahelyet, telik külföldi nyaralásra, bár a fesztiválokat is szeretem. Ellentétben a papikkal. Azokat nem szeretem.

2021. dec. 22. 14:15
 23/32 anonim ***** válasza:
97%
A csökött agyadban fel sem merül ugye, hogy magamtól is tudok cipőt venni, és nem csak a kínaiban :D
2021. dec. 22. 14:16
 24/32 anonim ***** válasza:
97%

#21 Sztem ha egy középkorú férfi lekorcsosul odáig, hogy csak fiatalokkal kezdjen, mert annyira rá van izgulva a fiatal testekre, és az egolöketre, amit a kölyök naivitása ad nekik, akkor igenis tolja bele a kapcsolatba a pénzt😅

"És NEM, az aranyásásról beszélek"

Dddde, beszélj csak az aranyásásról...

Mit kap tőled a csaj? Az örökké megrekedt férges agyadat? Az öregedő testedet? Na nee, legalább fektess be a jövőjébe...

Azt hiszitek hogy minden férfinak joga van panaszkodni az aranyásókra, de ti ezerszer rosszabbak vagytok😅 Ti testi/lelki aranyásók vagytok, akik csak elrabolják a fiatal lányok legszebb éveit. Legalább add nekik az egyetlen értékedet, amid van.

2021. dec. 22. 14:29
 25/32 anonim ***** válasza:
73%

Abból a sok pénzből igazán kivasaltathatnátok a heréteket, pótolhatnátok a hajat a fejetek tetején és elemelhetnétek a gömböc testeteket edzeni...

Akkor lehet, hogy talán annak is lenne kedve hozzátok, akire ti csorgatjátok a nyálatok. Meg tudok nevezni pár hozzám képest idős férfi színészt, akivel szívesen megpróbálnám, de érdekes módon akit valaha ismertem személyesen és tudtam, hogy fiatal picsáknál próbálkozik, az egy ronda nudli volt.

Szóval tegyetek magatoknak egy szívességet és az én táska/cipőpénzem meg az én fuvarozásomra szánt üzemanyagköltséget költsétek végre magatokra. Abban az időben, amíg nekem meg a barátnőimnek irkáltok szánalmasabbnál szánalmasabb privát üzeneteket, őskövületekhez illő hangulatjelekkel, simán le lehet tolni egy edzést. De a botox is 2 perc alatt megvan.

2021. dec. 22. 15:04
 26/32 anonim ***** válasza:
97%

Meg ezek kulcsszavak: finomság, diáklány

Undorító nyálcsorgató vén kéjencek.

2021. dec. 22. 15:16
 27/32 anonim ***** válasza:
52%
Ahhoz, hogy lássak a gyakorin válaszokat arra, hogy fiatal férfiként "kelendő" vagyok, elég csak olyan kérdésre menni, ahol egy idősebb férfi akar fiatal nőt. Ha fiatal férfiként írnék ki kérdést, hogy nőt szeretnék, akkor azt látnám, hogy az idős férfiak mennyivel jobbak. Más is megfigyelte már ezt a tendenciát?
2021. dec. 23. 03:13
 28/32 anonim ***** válasza:
34%

27#

Pont ezt néztem én is

Ha idősebb lennék az lenne a baj, de most hogy huszonéves vagyok meg az a baj

A lényeg hogy nekem úgysem jut senki soha, ez itt is tisztán látszik

2021. dec. 23. 08:21
 29/32 VincentLaw ***** válasza:
10%
Nekem ami a legfurább az egészben, hogy amikor én voltam középiskolás, akkor a korosztályom lány tagjai (szinte az összes), mindig idősebb fószerekkel jött össze, így labdába sem igazán tudtunk rúgni náluk. Szóval az akkori haveri körömmel szomorúan vettük azt tudomásul, hogy most nekünk babér nem terem (egzisztencia és más okok miatt), szóval majd ha idősebbek leszünk, lesz stabil hátterünk és munkánk, akkor mi kerülünk az 'idősebb fószer' szerepbe. Közben meg megváltoztak a dolgok, és hát nagyon nem ez lett. Konkrétan már egy 25 évesnek egy 30, 35 éves pasi az már tata itt a gyk-n :D. Összegezve, az én korosztályom pasi tagjai rendesen megszívták e téren.
2021. dec. 23. 15:59
 30/32 anonim ***** válasza:

29-es!

" Közben meg megváltoztak a dolgok, és hát nagyon nem ez lett. " - miből gondolod, hogy közben megváltozott az aktuális 18-20 éves lányok preferenciája?

2021. dec. 23. 19:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!