Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy lehet párt találni?
30 éves férfi vagyok. Eddig még nem volt komoly párkapcsolat és még szűz is vagyok. Randizni egyszer voltam, de szex nem volt köztünk.
Dolgozom, van fizetésem (nem túl sok) viszont a szüleimmel lakom családi házban.
Elég magamnak való vagyok, nem sok minden érdekel. Barátaim egyáltalán nincsenek, csak nagyon felületes haveri kapcsolatok. Szórakozni bulizni nem járok, amúgy is egyedül minek mennék szórakozóhelyre.
Már iskolában gyermekkoromban is mindig egyedül voltam nem voltak barátaim. Ha társaságban kellene mennem buliban úgy érezném,hogy zavarban lennék nagyon.Nagyon nehezen oldódom fel ismeretlen helyzetekben.
Az internetes társkeresők nem tudom milyenek azokat nem nagyon próbáltam még a Facebook kivételével.
Néha szomorkodom magamban, nem tudom hogy lehet így párt találni? Van okom elkeseredni?
Mennyi az a nem sok? Mert ha ilyen 400 ezerből tengeted a napjaidat, az mem sok mindenre eleg. Ellenben, van sok szabadidod, forditsd tanulásra.
Nálam mamahoteles pasi kizarva.
Itt nem az a bibi, hogy mennyit keresel, vagy hogy mamahoteles vagy. Hanem az "elég magamnak való vagyok". Hát tsó' fordítsd már meg a dolgot, neked kellene olyan csaj amelyik "elég magának való" típus? Érdekesnek tartanád, meg akarnád ismerni, akarnál olyan emberrel lenni aki pókerpofával van minden iránt az életben és inkább egyedül akar lenni? Mi a franckarikát tudnál neki nyújtani amitől érdekesnek tartson bárki?
Kezd azzal, hogy legyen életcélod! Tipp: járj el sportolni :) ott legalább közösségben leszel és még egészséges is.
Ne erőlködj, 30 éves szűznek lenni, nulla tapasztalattal a nők terén az nagyjából lefutott játszma.
Gondolom szarul is nézel ki, az alapból kizárja a normális nőkkel való ismerkedést (az add le az igényeid tanácsok a legnagyobb baromság a földön).
Ha 30 évig elvoltál barátok, haverok nélkül akkor ne most akarj már hirtelen szociális életet élni.
Ha eddig nem érdekeltek más emberk most mi változott? Kómában voltál és most ébredtél fel vagy mi?
Sajnos az ember bizonyos kor után már nem fog valódi baártságokra szert tenni, talán laza, felületes ismertségek lesznek, de igazi haveri, baráti társaság már aligha.
A legtöbb haveromat kb. 10-15 éve ismerem, egészen gyerekkorom óta, azóta nem igazán lettek új arcok, szóval nem bántásból, csak tapasztalatból írom, hogy 30 évesen elkezdeni szocializálódni már szinte lehetetlen. Főleg ha eddig abszolút nem tettél az ügy érdekében és inkább elvoltál tök egyedül.
30 év berögződéseit, főleg a gyerekkori, tini kori dolgokat kitörölni NEM lehet. Javítani persze lehet a dolgokon, de már soha nem fogsz tudni nulláról indulni. Sajnos nincs reset gomb, hacsak nem ér valami csúnya baleset. De a korod akkor sem fog változni.
Amúgy ahogy írtam azért lehet csajozni így is, de ahhoz rohadt jól kell kinézned, kvázi olyan jól, hogy a nők kezdeményezzenek nálad, vagy egyszerűen társkeresőzni.
A valóság az #5-nél van
Nem a 30 a sok mert ez fiatal kor.
De igazi barátokat találni...az általában gyermekkorban kezdődik, suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!