Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, félrelépnél vele, ha a párod sosem tudná meg?
Figyelt kérdés
- Sosem derül ki.
- Ingyen van.
- Nincs sem baba, sem betegség.
A törölgetősnek: 18+, modell,
2022. febr. 22. 13:37
3/29 anonim válasza:
Akkor sem, ha a párom kérné. Monogám vagyok, nekem nem fér bele, hogy mással legyek.
4/29 anonim válasza:
Nem azért nem csalom meg a páromat, mert kiderülne, hanem mert tisztelem annyira és nem is vágyok másra.
5/29 anonim válasza:
5 - Minek neked nő, ha nőgyűlölő vagy?
6/29 anonim válasza:
#5 Szerinted bárki is szenvedne, ha megcsalnád? XDDD
7/29 A kérdező kommentje:
6.-ra.
Miért ne?
Én a porszívót rühellem, megőrjít a hangja, de használom.
2022. febr. 22. 14:00
8/29 anonim válasza:
"Ami szenvedést nekem okoztak, azt kapják csak vissza. Meg hát a szex az még jó dolog attól hogy a nők alapvetően hulladék népség." Mélységesen sajnálom édesanyádat. Egy ilyen alja utolsó véglény a "gyermeke". Félelmetes. Milyen szenvedést okoztak neked a nők te szerencsétlen? Nem kaptál alanyi jogon modellcsajszit? Hagyjuk már ezt a hisztikét. Másokat meg többször megerőszakolnak, megkínoznak mégsem lesznek ilyen nyomorult véglények mint te.
9/29 anonim válasza:
A másik meg hogy te a jó büdös életben nem fogsz senkit megcsalni, mert soha nem lesz senkid. Ennyike. :)
10/29 anonim válasza:
Nem, akkor sem ha tizen lennének és 1 millió forintot kapnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!