Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik félrelépnek, azok milyen indokkal teszik?
Szerintem egyszerűen a vonzalomból jön, vagy csak megtörténik. Vagy az ember próbálja megmagyarázni magának, hogy miért nem helyes, de aztán nem tud ellenállni a kísértésnek.
Aztán a megcsalás után persze már mindenféle indokot szoktak mondani, van hogy ráfogják a párjukra, hogy nem törődtek vele eleget, van aki beismeri, hogy elragadta a hév, de bármi egyéb lehet.
Könnyebbik utat válasszák, és mindig van kifogás.
Egyszerűbb ugrálni időnként egyik f**aszról a másikra, mint otthon bejelenti, hogy el akarok válni.....lusták...szánalmasak.
Ha annyira pocsék egy kapcsolat, hogy az idáig fajul akkor annak már nincs értelme.
Szerintem sokszor még az sem tudja,aki megcsalja a párját,de azt vettem észre,hogy teljesen más az indok amit a párjának mond,és más amit gondol.
Sokan nem ismerik be,de egyszerűen az újdonság varázsa miatt teszik meg.Utólag vetítenek a párjukra minden negatív dolgot,hogy talán a lelkiismeretüket könnyebb helyzetbe hozzák.
Sokszor olyan is van,hogy egy rövidebb fellángolás és megcsalás után döbbennek rá,hogy máshol sem kolbászból fonják a kerítést,és akkor kezdik értékelni a párjukat.
Az igazi közhelyek pedig akkor szoktak elhangzani,ha lebukás van,azok pedig abszolút nem fedik a valóságot.
A mezes madzag.....-jon a harmadik, es nem tudnak ellenallni.
( Egy betonbiztos kapcsolatba sohasem tudna jonni harmadik, megha meztelenul fuszoknyaban is tancolna be a nappaliba....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!