Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki a férfiakra, hogy mindig félrelépnek?
Jó hát azért nem fekete vagy fehér minden...
Nyilván ha a falu bikáját választják be mert ő a ,,rossz fiú" akkor szerintem sokat ne várjanak hűség terén.
Amúgy pedig az is lehet hogy nem kapnak meg sok mindent szexuális téren pl fontos a 1-2 naponta bekövetkező szex és ebből van heti 1, de az is lehet hogy a kapcsolat már rég óta ,,döglődik" a másik fél szemében és ezért történik (csak az első fél észre sem veszi).
Persze vannak akik csak úgy megteszik, de szerintem ez azért nem olyan nagy arány hogy minden fenomenális és mégis megesik.
Ezek mind a 2 fél részéről fenn állnak.
(persze amúgy a nők nem szoktak azzal hencegni hogy ők csalják meg a másikat azt vedd figyelembe)
Attól hülyébb indok meg a világon nincs hogy ,,sokat ittam, de megbántam" vagy kokóztam vagy nem tudom... 16 év felett már illik felnőtt módjára vállalni a dolgokat.
Gondolkozz...
Ha férfiként megcsalsz valakit, egy rohdék szemétláda vagy. Olyan, mint a többi.
Ha nőként csalsz, elhanyagolt nő vagy. :-)
Mindenféle szexista gondolkodásmód nélkül írom ezt. :-)
Azt is mondjàk, hogy minden nő qrva.
Egyszerű kamu, illetve màsok hibàztatàsa.
A mostani ismerősi körömben egy megcsalásról tudok, ami biztos megtörtént. Ott egy párkapcsolatban élő férfi kefélt félre egy párkapcsolatban élő nővel.
Ezek a barátnőid elgondolkodtak egyébként, hogy a sok - szerintük - félrelépő - férfi vajon kivel csalja a nőjét? Mert eléggé nehéz elképzelni, hogy csak és kizárólag szingli csajokkal.
A hűtlenség nemtől független. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!