Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondja mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki a férfiakra, hogy mindig félrelépnek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok férfi, de minden barátnőmtől ezt hallom és szerintem totál hülyeség. Máskülönben a lányok is ugyan úgy tudnak a párjuk háta mögött kefélni. Nekem érdekesmód még az egyik barátom sem tette meg, és nemhiszem, hogy tervezték volna. Nem védeni akarom a férfiakat, de már a csapból is ez folyik, pedig korántsem olyan undorító hazug dögök mint azt néhányan beállítják. Suttyók akik sz*rnak a párjuk érzéseire, pedig mindig is lesznek. Nők között is. Csak én látom így?

2018. márc. 15. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jó válaszok vannak itt. Hozzáfűzném, romantikus kicsit de szerintem a világ legnagyobb ribizlibokra és ütvefúró gépe is egyszer beleeshet a szerelem betegségébe és akkor ő is hűséges marad. Kibe szeret bele? Aki kihìvás neki vagy akitől megkap mindent amire vágyik.

Velem is megesett egyszer valami fúrcsa. Discoban együtt buliztam a clubb egyik legnagyobb ribizlijével. Ha mentem együtt voltunk ha nem mentem akkor mással volt. Elhîvtam moziba. Józanúl kiderűlt egy aranyos kis tündér de tényleg. Előbb én szerettem bele aztán volt egy csúnya dolog aztán ő belém, amikor már volt egy unalmas jólány barátnőm. Most a discoribizli minta anyuka.

Unalmas jólány: nem csaltam meg de az ilyen lányokat szokták. Valahol sajnáltam mert diplomája ellenére buta volt az élethez. Az anyukája direkt butának nevelte.

2018. márc. 15. 09:49
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

5 éve én is ezt mondtam. Akkor voltunk 11 éve együtt a férjemmel.

Aztán addig cicázott vele egy 22 éves kolléganője, amíg

2018. márc. 15. 09:50
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Férfiak nem veszik komolyan a megcsalást. Külön kategória azok az idióta férfiak, akiknek ha ő csal az még bocsánatos, ha a nő, akkor felháborító.

A nők más miatt csalnak, de ők is ugyanannyira.

De a számszerű eredmény ugyanaz, vannak erről statisztikák, szinte pontosan ugyanannyi nő csal mint férfi. Régen nem így volt, de a nők mára már feljöttek. Még az is lehet, hogy túlhaladják végül a férfiakat.

Biológiai hajlam kérdése is, találtak már gént ami korrelációban volt azzal, hogy mennyire monogám valaki. Úgy tudom meglepően kevés egyébként aki igazán az, és nem a kulturális/tanult okok miatt az.

2018. márc. 15. 10:03
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Csak idő kérdése. Exférjem szerint ő hűséges, mert igaz, hogy másik nő miatt hagyta el a családot, de konkrét aktus (állítólag) csak utána történt. A miénk még hosszú házasságnak számított 14 évvel.

Aztán hirtelen "kikerültem a húspiacra". Olyan nős férfiak ajánlkoztak fel csak szexre, akikről mindig azt hittem, hogy tisztességes családapák. :(

Társkeresőn is sorban futottam bele nős pasikba.

Több ismerősöm is elvált. Mindenhol a férj lépett félre. Volt, aki 1, volt aki 20 év után nem tudott nemet mondani.

Természetesen én is elvált szülők gyereke vagyok, szintén apám dugott félre. Aztán volt még egy válása, ugyanezért.

Úgyhogy nem is erőltetem az ismerkedést. Egyelőre nincs rá igényem, hogy legyen aki megcsal.

Igen, tudom: rosszul választok. Biztos azért van az, hogy egy árva kép alapján is csak a nős férfiak találnak be mindig. Véletlenül sem azért, mert rengeteg a hűtlen férfi...

Úgy látom, hogy a kivételt az jelenti, aki nem bukott még le, akinek nem volt mèg hosszú kapcsolata, és aki olyan igénytelen, hogy nincs kivel.

2018. márc. 15. 10:34
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Nos, én a férfiaktól a következő dolgokat szoktam hallani:

1. A nők kapcsolatban nem szexelnek eleget, vagy akár semmit.

2. A nők kapcsolatban elhanyagolják magukat.

3. Az újdonság varázsát egy nő úgysem tudja megadni.

4. A férfiakat hajtja a vadászösztön.

5. A férfi nem monogám.A nő a gyerek miatt kénytelen az lenni.

6. A monogám életmód nem természetes

Ezeket a férfiak mondják. Bónusz: nézd meg, hogy neveli egy apa a gyerekeit amikor ez a téma.

1. A lányát: Kislányom, minden fiú/pasi ugyanazt akarja. Ha a bugyidba nyúl, levágom a tökeit. Nem bízhatsz meg egyetlen férfiban sem.

2. A fiát: Menj és bulizz, szedj fel csajokat. Éld ki magad, én a te korodban egy csajozógép voltam.Vigyázz, nehogy teherbe essen, mert akkor tönkretesz egész életedre.

Ezek persze sztereotípiák, nem minden férfi ilyen és nem minden férfi vélekedik így, de hát....valljuk be, miután gyakoribb jelenség, hogy a férfi csak szexet keres és a nő kapcsolatot, annyit bizton állíthatunk, hogy a férfiak általánosságban nem a házasságra gyúrnak annyira. És belénk nőkbe is ezt nevelik, hogy a pasik ilyenek. Pedig sok a kivétel.

2018. márc. 15. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Van benne igazsag!!

Es nem csak ferfiakra nokre is igaz!!!

amikor meghazasodsz meg vannak gyerekek

amikor mar nem minden hiper szuper...

jonnek a gondok,terhek

amikor 15-20-30 eve vagy 1 emberrel...

akkor igenis ritka az olyan hazassag ahol legalabb az egyik

nem lep felre

Szoval igen,rengeteg hazassag megy tonkre megcsalas miatt

Es rengetegen leptek mar felre az eletukben.

A ferfiak hajlamosak csupan a szex kedveert is felremenni...

csupan elvezetert mert ugy erzik a csajt hulye lenne kihagyni

a nok nem fekszenek ossze egybol egy ferfival mert izmos meg a nok balvanya...

Persze vannak kivetelek de nagyon ritka foleg evtizedekig.

Azert is terjedt el mert egy ferfi ha boldog kapcsolata is van konnyen megbotlik.mig egy no sokkal kevesebb esellyel fekszik agyba mas ferfival ha amugy boldog.

Mig a legtobb ferfinak nem eleg 1 no egy eletre

addig 1 no megelekszik egy ferfival ha jo minden.

Persze nem altalanositas,de altalaban igy van sajnos

a ferfiak azt hiszik attol lesz ferfi h minnel tobb not megdonget

holott ettol nem lesz ferfi valaki sot...

a no attol erzi magat nonek ha osszetart egy csaladot,megtart egy ferfit

2018. márc. 15. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Talán mert,ha nem is az összeset,de java részét a farka és az ösztönei irányítják.Nyilván a csalárdság a nők génjeiben is benne lehet,de nagy részük érzelmi alapon szexel,míg a férfiaknál az ösztön a domináns.Jelenleg ahányszor megbántottak már,én így látom.
2018. márc. 15. 11:52
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Csak mert te hülyékkel veszed körbe magad, még nem biztos, hogy minden férdi disznó, illetve minden nő általánosító picha.
2018. márc. 15. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Én egy 13 éve párkapcsolatban élő férfi vagyok. SOHA nem csaltam meg a párom, pedig lett volna rá lehetőségem. Úgy is, hogy nem derül ki. Mégsem tettem meg. Az ok: imádom a páromat ennyi idő után is és tisztelem annyira, hogy sosem ártanék neki és bántanám meg. Nem ér annyit egyetlen ürítés sem, hogy utána örökre elveszítsem. De ehhez a felfogáshoz egy olyan nőt kell találnia az embernek, aki nélkül nem tudna élni.
2018. márc. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!