Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők akik félrelépnek nekik szól a kerdes?
1#
Ez de szar hasonlat
Valaki itt mindig elsüti önigazolás gyanánt
Mert újdonságra vágyik egy hosszú, unalmas kapcsolatban. Vagy nem működik rendesen a szex, vagy érzelmileg semmit se nyújt már a párja, vagy egyszerre több pasit is tudna szeretni, stb, stb.
Kicsit magamból indultam ki annyi kivétellel, hogy mi szeretjük még egymást. És soha nem csaltam meg eddig.
7-es azt hittem ezt en irtam mert ugyanigy szoktam megfogalmazni, marmint hogy majd 40 felett raerek a husegre addig elvezem a szepseget, azt hogy a pasik megorulnek ertem es van, hogy elek a lehetoseggel:-)
Nalunk is minden rendben, imadom a ferjem de a szex pocsek masreszt a szeretommel kiteljesedtem szexualisan. Eddig vegulis 3 szor csaltam meg, 2 egyejes, es egy szereto lassan 3 eve akit most eppen levaltani keszulok egy fiatalabbra, aki megnevettet. (tobbek kozt). Lelkifurim nincs, szeretek elni es kihozni az eletembol es vagyaimbol a maximumot;-)
Az meg hogy ezert egyesek elitelneknaz az az o problemajuk-nem az enyem;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!