Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnőtt nők akik félrelépnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők akik félrelépnek nekik szól a kerdes?

Figyelt kérdés
Miért ? Mi hiányzik?Miért nem szakítasz/válsz el?

2019. okt. 19. 12:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem apàt keresel az már megvan? :O

De gáz vagy hallod szèp csalàdi mintát fogsz mutatni a gyerekednek akinek majd kitudja ki lesz az apja.

2019. nov. 3. 12:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! A 7-es és a 9-es válaszolóktól kérdezem, hogy pontosan miért is házasodtak meg? Teljesen érthető, hogy úgy vélekednek, kihasználják a lehetőségeiket, nincs ezzel semmi gond. Egyszerűen csak nem logikus számomra, hogy ehhez miért kell egy férj? Teljesen komolyan kérdezem, nem rosszindulatból. Köszi, ha válaszoltok.
2019. nov. 3. 13:08
 23/31 anonim ***** válasza:
23%
Kell aki eltartsa őket, ápolja őket ha majd betegek lesznek mert nyilván azok a pasik akik nem űríteni használják azok ezt nem fogják megtenni.
2019. nov. 3. 13:10
 24/31 anonim ***** válasza:

Kerdezõ: a 18asnak azert volt megalazo mert a szeretonek csak sexre kellett, nem ertem hogy nem erted .

Én gondolkodom a felrelepesen , mert a sex nem tul jó,a az akibe szerelmes voltam most bõrtönbe van. Elotte azert nem csaltam meg vele a ferjem mert nem bíztam benne. Most o irt ram a bortonbol (szteroid miatt, sajnos az is drognak szamit es buntetett) bortonbe van,de nem tudom ha hihetek neki eggyaltalan.

Van egy masik srac is aki tetszik , o elettarsi kapcs.ban van vkivel es gyereke is azuletett.

O mondta h felesegul is venne engembha elvalnek de nem hiszek neki.

Ezekkel nen fekudtem le , nem merem megcsalni a ferjem egyszerűen ugy erzem keptelen lennek ra. Azt bevallom csokoloztam veluk, valamilyen szinten megcsaltam de vmi visszatart, lehet azert mert egyszerűen nem akarok massal lefekudni amig ferjnel vagyok.

A durva az h lassan babat is szeretnék de nagyon, mondjuk tudom ha terhes lennek akkor a legtobben beken hagynanak, es akkor ugyse kellenek nekik, de akkor a babara tudnek koncentralni

2019. nov. 3. 18:04
 25/31 anonim ***** válasza:
22, azért házasodtam meg, mert szeretem a férjem, szeretek vele lenni, őt akarom a gyerekeim apjának, az ő kezét akarom fogni 60 évesen is. De nem érzem úgy, hogy a tulajdona lennék és neki kéne rendelkeznie a vágyaim felett, ahogy én sem az övéi felett. Ha megkívánok egy kakaós csigát, nem kérdezem meg a férjemet arról, hogy ehetek-e, hanem megyek és veszek egyet. A szex az csak szex, az aktuális vágyam kiélése.
2019. nov. 3. 18:17
 26/31 A kérdező kommentje:
Végülis akkor ti nyitott kapcsoatban vagytok?
2019. nov. 3. 18:49
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
25 akkor engeded, hogy más csajt dugjon ő is mert esetleg jobb a teste mint neked? Ne mond már, hogy neked ez nem esne rosszul hogyha hazamegy ès tudod mással volt de ugyanolyan èlvezettel kapod be neki? Mert ha igen akkor ez nagyon nem egêszsèges egy gondolkodás csak szólók.
2019. nov. 3. 19:19
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 25-ös! Köszönöm a válaszodat (én voltam a 22-es). Ha jól értem, ti érzelmi, gazdasági közösséget alkottok a férjeddel, viszont a szexualitásban nem vagytok monogámok. Ez is egy működő felállás lehet, ha mindkettőtöknek megfelel és nyilván megfelel, ha így éltek. Én a magam részéről konzervatívan fogom fel a házasságot, a férjem is. Szerintem többféle módon lehet boldognak lenni, a lényeg, hogy megtalálja hozzá az ember azt, aki ugyanígy gondolkodik.
2019. nov. 3. 19:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmek amik hiányoznak, gyengédség, ilyesmik. Család miatt nem válnak el.
2019. dec. 13. 07:30
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvasva a válaszokat arra jutottam, hogy senkit se lehet elítélni.

Én is megtettem. És bizony lehet közben szeretned, tisztelned a párodat,miközben szeretőd van. Bár az én szeretőmmel 6 hónap alatt 2 együtlét történt de ami az érzelmeket illeti csodás "kapcsolat".

Nem is tudom mi ő nekem.

Van egy hűséges sztahanovista férjem,aki szeret,bár soha nem mondja, a munkáját annál inkább. Van egy közös gyerekünk,akinek életében nem mondta,hogy szereti, vagy szép,vagy ügyes.

Érzelmi analfabéta. De a maga elbąszott módján szeret minket. Én erősítem a lányunkban a pozitív értékrendet, hogy ne legyen mindenféle kisebbségi komplexusa. Magamban azt mondom,hogy szeretem őt kettőnk helyett is. De engem senki nem töltött éveken át. Nem is akartam,nem is kerestem. Nagyon sok dolgom volt a lányunkkal, komoly fejlesztések és küzdelem árán lett egészséges és normális.

Míg kisebb volt ez pont elég feladatot és a javulás kellő boldogságot adott. De a lányunk helyre jött. Megnyugodtam,lett egy csomó "felesleges" időm, szabad gondolatom,amin nem uralkodott folyton a bizonytalanság és az aggodalom.

Mindig szép arcú és jó kisugázású nő voltam. Boldog lettem,hogy minden rendben. Lefogytam, csinosra edzettem magam. Így voltam két évig. Abban a két évben egyszer sem hangzott el,de csinos lettem, de ügyes vagyok, vagy elismerte volna egy percig is, hogy a gyerekünkkel mekkora eredményt értem el. Ő csak dolgozott. Minden és mindenki megváltozott körülötte, de észre sem vette, vagy ha igen említésre sem méltatta.

Mi sokat járunk külön szórakozni. Próbálkozás mindig volt, de sosem érdekelt. Még mindig nem akartam és nem láttam túl a férjemen. Aztán találkoztam egy sráccal,akivel csak egy összenézés volt. Végig buliztunk egy estét, de semmi sem történt. Bevette magát a fejembe. Aztán elkezdődött a csetelés,és annyira azt adta,amire a leginkább szükségem volt. Látott engem. Mindent megdícsért,ami értékes bennem. Egy csomó dolog,ami természetes volt nekem, neki átlagon felülinek érződött. Eléggé egymásba szerettünk. Tudjuk, hogy vége lesz. Tudjuk,hogy nem leszünk egymáséi. Neki 3 gyereke van. Pont jó felállás,mert egyikünk se cseszné szét a másik életét.

6 hónapja tart, 1x szeretkeztünk. Szóval nem egy szokványos felállás.

Nem is ez a része hiányzott az életemnek, a szexuális életünk teljesen rendben van a férjemmel. Magam is megdöbbenek néha,hogy tud így működni mindkettővel.

A férjem amúgy szerethető, csinos, jópofa,szorgalmas és még sorolhatnám. Szívesen vagyok vele. Nagyon sokszor kértem viszont, hogy egy picit lazuljon. Lágyuljon. Szeressen. De ennyit tud. 15 éves kapcsolat. Volt ideje változni,de nem tud. Nincs lelkifurdalásom egy szál sem.

2019. dec. 13. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!