Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfit már "hagytál el" mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már "hagytál el" mert túl gáz volt a kocsija?

Figyelt kérdés
Mondjuk még csak randiztatok de nagyon neveséges, szánalmas autóval járt és inkább nem akartál több randit mert annyira kellemetlen volt?

2022. júl. 11. 11:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
25%
Simán, nem teszem be akármibe a kis kopaszra borotvált nunimat (N 22)
2022. júl. 11. 21:35
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Na, az incelek beindultak

Kicsit még szànakozzatok , utána riportolom.

Menjetek inkább kerdezősködni a chadekről - mert nektek azèrt nincs nőtök, mert mert nekik van 🙄

Tudjuk , tudjuk

2022. júl. 11. 21:53
 43/46 anonim ***** válasza:
14%
Ha túl gáz a kocsija, az nem annyira baj, de ha nincs semmilyenje, akkor a prostikon kívül más nő szóba sem áll vele.
2022. júl. 12. 05:36
 44/46 anonim ***** válasza:
31%

Tudjuk, chadek tehetnek erről is.

2022. júl. 12. 05:50
 45/46 anonim ***** válasza:
78%

Hivatásos sofőr vagyok, nem számolom de valahol 500e-1millió közt lehet a megtett km-em. Mai napig ha mikro/kisbusszal Pesten kell átmennem( vén rókákkal párban aki 1977 től vezetnek) "rosszúl" vagyok. Megértem ha valaki ott nem akar vezetni. Tűrhető a tömegközlekedés is, metró ha működik azért sok helyen gyorsan ott van. A 4-6os villamos se lenne rossz,de a közbiztonság hiányzik a vonalàn. Van még 20-22nagyváros ahol még van valami tömegközlekedés szerű. De falukban vagy mezőgazdaság vagy közmunka esetleg kisbolt/dohánybolt kocsma a munkalehetőség.

Ha nem csak egy múltinacionális rabszolga telepen akarsz dolgozni akkor kell az auto. Én is ha leállok a teherautoval a telephelyen,nem tudok csak 3-5 óra mulva haza indúlni,volán busszal.

Aztán sok sok fiatal sajnos keletről Pestre vagy nyugatabbra ment. Pl a Miskolci Egyetem gépész mérnökei az Audiba. Szülők nagyszülők itt maradtak. Győr meletti kis falu borsodi nyírségi kis falu távot egy hosszú hétvége alatt nem tudsz letömegközlekedni. Utolsó munkanap 4kor végzel Győrben. Ha az utazós cuccod nálad van 5kor már indul a vonatod Pestre.Ha nem késik 7-8ora közt elindul a vonatod Miskolc irányába 10 ora után ott is vagy. De hogy Győr Miskolc közt ne legyen késés...át taxizol a busz àllomasra vagy helyi járattal átmész vagy eléred a 10:50est vagy nem.

Tehát azt mondom,az gáz ha csak menőzésből van.

2022. júl. 12. 12:39
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Számomra nem létezik gáz, vagy nevetséges autó.

Az én autóm újabb mint az övé, de az övét is szeretem, és legtöbbször azzal is megyünk kirándulni, mert én nem szeretek idegen helyen, GPS-sel vezetni.

2022. aug. 22. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!