Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfit már "hagytál el" mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfit már "hagytál el" mert túl gáz volt a kocsija?

Figyelt kérdés
Mondjuk még csak randiztatok de nagyon neveséges, szánalmas autóval járt és inkább nem akartál több randit mert annyira kellemetlen volt?

2022. júl. 11. 11:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
16%
Megbántottad a vidékieket, nézd, hogy kapálóznak. 🙁
2022. júl. 11. 11:53
 22/46 anonim ***** válasza:
86%
A kádári kisember fétise az autó. Nem véletlen, hiszen évekig kellett sorban állnia, hogy végre magáénak tudhassa. Aztán amikor végre kiutalta neki a Párt (két libába meg egy üveg alföldi pálinkába' - hogy jobban csússzon - fájt neki, ami a téesz elnököt illette, két hónapnyi várakozás megspórolása érdekében), minden nap kiment, hogy (elhiggye, hogy tényleg megtörtént vele A Csoda) megtisztítsa - persze csak úgy módjával ám, nem olyan németes vehemenciával, hiszen ha sokáig elidőzik felette, a végén felmelegszik a "made in USSR" márkájú kristálypohárba előre kitöltött fröccs! - gondosan letörölgesse róla a port, ami a csóró munkásnegyedben rárakódott, elmondjon érte egy miatyánkot. Több ez mint jármű, ez a proletárélet kiteljesedése, minden, amit a kádári kisember elérhet.
2022. júl. 11. 11:55
 23/46 anonim ***** válasza:
12%

22: attól még fontos. A férfinak legyen autója és tudjon jól vezetni. Nekem nincs jogsim, én mást adok a kapcsolatba.

21/L

2022. júl. 11. 11:58
 24/46 anonim ***** válasza:
20%

Rendben ti vagytok pestiek a karácsiny fa dísz polgármesteretekkel. Minden 5.ember ott él. (Vagyis hallom/olvasom ,hogy abból a városból is menekűl ki a nép....Solymári vízhiánynál kijött,hogy népesség rohamosan nő,közmű elöregedett alulméretezett. )

Vagyunk mink szemetekben büdös parasztok. Termelgetünk búzát,tik is esztek belűle kenyérkét,meg péksütést, tehenet,csirkét,disznót tartunk,tik is eszitek a mekdonáldszban e meg a búrgerkingbe.

Sajnos itt sok a trokhár népség, oszt ha a parasztelosztóba teleülik a vidéki buszt hát van olyan szagjuk hogy a hányás elkap.

Ezért mi autóval járunk.

No ezért meg ritkábban gyün a busz, mert 100%ot fizető utas nincs rajt. No oszt ha bekéret az ispán a vármegyére muszáj e otó.

2022. júl. 11. 11:58
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

#23:

Istenem, de unalmas vagy.

2022. júl. 11. 12:07
 26/46 anonim ***** válasza:
89%

Ha férfi lennék, úgy vágnálak ki a kocsiból, hogy a lábad nem éri a földet, ha nincs 90C-s melled, meg szőke hajad.

Na, kb. olyan nívón vannak ezek a “férfinek az a dolga…” vélemények is. Ostoba és kiábrándító.

Te a konyhába kiláncolva főzöl mindennap, ameddig az urad kocsival elmegy mamutra vadászni, vagy mit teszel bele a kapcsolatba, amit “csak egy nő tud”?

2022. júl. 11. 12:09
 27/46 anonim ***** válasza:
67%

"Purple Pill kicsije vagyok, nem a tiéd.☺️"

Pedig azt hittem, hogy az enyem, fe mindegy....

"Elég okos vagyok, ami azt illeti"

Aztan megis olyat irtal az elso oldalon, hogy "korruptalodik" 😵‍💫

38F incel

2022. júl. 11. 12:44
 28/46 anonim ***** válasza:
15%

Kicsit mindenki magára vette már önkényesen ezt a szerepet itt - sokszor tudtomon kívül.

/ A magyar rugalmas nyelv, ezek beleférnek az önkényes szóalkotásba, hiszen megértik a beszélők, mint pl. a “deviszont”-ot, az Értelmező Kéziszótárat már nem a preskriptív nyelvszemlélet alapján állítják össze.☺️

2022. júl. 11. 12:48
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

100x leírtam már itt, ha hülye vagy akkor hülye vagy egy Lambóban is, ha épeméjű vagy és a kinézett csaj is valamennyire,akkor telibe leszarja mivel jársz,mert TE érdekled. Volt csajom akkor is amikor még csak egy Simsonom volt...

Másrészt legyen már annyi saját karaktere valakinek,hogy a MAGA döntése legyen mivel jár. Ha nekem a Bmw mellett mint veterán járműveket kedvelőnek lenne egy Zsigulim is, és azzal lenne épp kedvem randira menni, akkor azzal mennék. Legtöbbször már csak ez magában imponálóbb,hogy van egy saját gondolatod.

Ha valaki ennyiből képes lefikázni,úgy,hogy egyébként nem is ismer, mehet is a picshába,nem kár érte.

2022. júl. 11. 12:56
 30/46 anonim ***** válasza:
82%
Wtf mi a fasz van itt,most olvasom a hozzászólásokat🤣🤣🤣🤣
2022. júl. 11. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!